Focare seeminee – produse de calitate oferite de Seminee MOL

Site-ul Seminee-mol.ro va propune o oferta de nerefuzat. Aceasta consta intr-o gama variata de focare cu livrare si montaj in intreaga tara. Preturile sunt accesibile tuturor, intrucat focarele sunt realizate in functie de diverse caracteristici si materiale de fabricatie, fiind puse in vanzare la diferite preturi, pentru a putea fi achizitionate de toate clasele sociale.

Seminee Mol ofera spre vanzare focare elegante realizate din materiale de buna calitate care confera cea mai buna alegere din punct de vedere estetic facand referire la frumosul tablou cu flacari , dar si practic prin caldura degajata. Seminee Mol va pune la dispozitie o gama larga de focare functionale pe diverse tipuri de combustibil, in functie de cerintele dumneavoastra. Focarele sunt structuri care trebuie sa asigure arderea combustibilului in conditii optime si sa asigure siguranta individului, dar sa nu uitam de protejarea mediului de temperaturile mari degajate de acestea. In functie de combustibilul utilizat Focare Seminee sunt realizate dupa diferite modele, pentru a respecta conditiile necesare in a oferi siguranta.

Focare clasice si moderne

Focarele de semineu trebuie sa fie montate in perete, o munca dificila care va poate pune in dificultate, motiv pentru care va propunem sa intrati in legatura cu echipele noastre de profesionisti in ceea ce priveste instalarea si montarea focarelor in cele mai bune conditii. Focarele de semineu reprezinta in mod clar piesa de baza a unui semineu. Acestea pot fi frontale, de colt sau duble.

Focarele pot fi clasificate in functie de materialul folosit, fiind confectionate din otel, samota (ceramica de inalta performanta pentru izolare termica) si fonta, dar si in functie de combustibilul utilizat, acestea pot fi solide, gazoase, bioetanol sau chiar si electrice.

  • Linia de focare semineu Spartherm detin o camera de combustie realizata din otel, aceasta avand o usa de alimentare cu geam termorezistent care ofera un aspect unic, unei linii de focare apreciate. Acestea sunt caracterizate ca fiind realizate din materiale de foarte buna calitate , dar si pentru incalzirea intregii incaperi realizata cu usurinta, utilizand drept combustibil solid, lemne sau paleti.
  • Linia de focare seminee din otel si samota pe lemne sunt extrem de fiabile, deoarece camera de ardere este izolata termic, mai exact ,,tapetata” cu ceramica refractara. In acest caz toata energia termica degajata va fi redirectionata intr-un mod mult mai eficient in comparatie cu alte focare seminee. Specialistii s-au gandit in mare masura si la siguranta, astfel ca au realizat un sistem cu deflector reglabil pentru evacuare.
  • Focarele pe gaz sunt mai rentabile datorita modului de alimentare cu combustibil care este mai usor decat utilizarea lemnelor. Poate avea un sistem de ardere simplu sau multiplu. Acestea ofera posibilitatea de a modifica aspectul camerei de ardere cu diverse obiecte.
    focar-din-otel-pe-lemne-tekno-3-n
  • Focare semineu pe combustibil gazos si alte tipuri

Focarele cu bietanol sunt usor de montat, intretinut, si usor de mutat. Aceste seminee nu realizeaza arderea in conditiile in care sa fie obtinut un frumos tablou de flacari, dar pentru a rezolva acest aspect focarele au fost echipate cu elemente de decor ce imita imaginea flacarilor si a jarului aprins.

Astfel, la noi puteti alege dintr-o gama variata de focare seminee , avand numeroase beneficii .