Fly.ro – cel mai nou site pentru rezervarea biletelor de avion online

Bucuresti, 17 martie 2011.

EXIMTUR, una dintre cele mai importante agentii de calatorii din Romania lanseaza FLY.ro, cel mai nou portal de rezervari de bilete de avion online din Romania.

Raspunzand in mod optim si eficient celor mai diverse nevoi de calatorie, FLY.ro asigura atat posibilitatea rezervarii online a biletelor de avion pe zboruri de linie si low-cost, cat si asistenta sau consultanta de specialitate, prin echipa formata din agenti de ticketing profesionisti, disponibili 24 de ore din 24.

Site-ul ofera toate informatiile necesare planificarii unei calatorii – rute si orare de zbor, oferte speciale, informatii despre aeroporturi si companii aeriene, variante de cazare in orasele de destinatie, oferte de asigurari de calatorie si vacante.

FLY.ro satisface exigentele celor mai diverse categorii de clienti: de la oameni de afaceri care vor sa isi planifice calatoria rapid si sigur, la studenti care au nevoie de cel mai ieftin bilet de avion catre locul de munca din perioada vacantei de vara, de la cupluri care isi doresc  o mini-vacanta de week-end intr-unul din orasele Europei, la familii care sunt in cautarea vacantei ideale.

„Cresterea semnificativa a vanzarilor de biletelor de avion online, inregistrata in ultimii doi ani, a determinat necesitatea dezvoltarii unui brand online care sa aduca ceva nou fata de celelalte site-uri similare.Bazandu-ne pe experienta noastra in vanzarea directa a biletelor de avion, pe parteneriatele companiei noastre cu liniile aeriene si, nu in ultimul rand, pe un brand cu nume simplu, memorabil, speram ca, in scurt timp,  FLY.ro se va impune in topul primelor trei site-uri de ticketing din Romania,” declara Lucia Morariu, Director General EXIMTUR.

Platforma tehnlogica eficienta, calitatea serviciilor de călătorie oferite, diversitatea destinaţiilor, raportul corespunzător preţ-calitate pentru fiecare tip de serviciu si mai ales asistenta profesionistilor de calatorie prin serviciul 24 din 24, de luni pana duminica, fac din FLY.ro o alternativa viabila pentru oricine doreste sa rezerve un bilet de avion sau o vacanta online.

FLY.ro se lanseaza sub sloganul „Orice zbor poate fi castigator”, initiind pe www.fly.ro o campanie promotionala cu o durata de 3 luni, in cadrul careia toate persoanele care folosesc acest portal pentru rezervarea biletelor de avion online pot castiga saptamanal una dintre cele 13 vacante de cate de 7 zile pentru doua persoane, in Turcia, Grecia sau Bulgaria.

FLY.ro este un brand al companiei EXIMTUR si este cel mai nou portal de ticketing din Romania. Site-ul ofera toate informatiile necesare pentru planificarea unei calatorii, asigurand consultanta de specialitate si asistenta permanenta, preturi avantajoase, alaturi de sanse saptamanale de castig.

Fondata în anul 1993 la Cluj Napoca, Compania EXIMTUR a cunoscut o dezvoltare continua, extinzandu-si reteaua de agentii proprii în oraşe importante din Romania şi devenind una dintre cele mai importante companii de turism din tara. Vanzarea de bilete de avion a reprezentat peste 45% din cifra de afaceri a companiei Eximtur, in 2010.

 

Informatii suplimentare se gasesc pe site-urile www.FLY.ro si  www.eximtur.ro]