Fly Project pe scena NRJ Music Tour din Beirut

Trupa Fly Project a primit de curand o invitatie speciala la cel mai mare festival muzical din Liban. Tudor si Dan vor pleca in luna iulie la Beirut, pentru a concerta la NRJ Music Tour 2012.

Anul trecut, evenimentul NRJ Music Tour a adunat peste 25 000 de participanti, fiind creat sub conceptul: un singur loc, un singur bilet si o serie de concerte ale unor invitati de top din muzica internationala.

„Am auzit de acest eveniment inainte de a primi invitatia si suntem onorati, abia asteptam sa intalnim publicul de acolo. Se anunta o vara plina, dar pana atunci vom lansa un nou single si ne vom intalni cu publicul in show-uri nationale si internationale” a declarat Tudor Ionescu.

In aceasta perioada, Tudor si Dan se folosesc de fiecare clipa libera pentru a lucra in studio, alaturi de partenerii lor – Silviu Tudor si Tudor Parghel, la urmatoarele productii Fly Records, cu care vor surprinde cu siguranta. De asemenea, Fly Project va lansa in cateva zile remix-ul piesei Musica, realizat de Deepside Deejays.