Flrbirotica introduce o noua gama de table magnetice(whiterboard)

Tablele magnetice sunt cunoscute si sub denumirea de whiteboard si se uitilizeaza in scoli, birouri, cabinete sau alte medii de lucru, acestea fiind formate dintr-o suprafata magnetica, alba, lacuita, foarte rezistenta la zgarieturi, tratate special pentru a rezista la actiunea acizilor ce pot afecta suprafata de scriere.

Tablele magnetice vin intr-o varietate de formate si dimensiuni si pot fi montate atat orizontal cat si vertical, pentru a se putea adapta nevoilor dumneavoastra de prezentare. Gama noastra de produse este atent selectata pentru a corespunde cu cele mai intalte standard, ideale pentru utilizarile intense, acestea dispun de finisaje netede, lucioase, sunt foarte usor de sters, premitandu-va sa scrieti cu usurinta note noi in cateva secunde. Suprafata alba a acespora poate functiona cu succes ca un ecran de proiectie pentru prezentarile video, iar rama elegant confectionata din aluminiu de calitate superioara foarte rezistenta la socuri va asigura ca acestea se pot adapta cu succes oricarui birou sau oricarei sali de curs.

Whiteboard-urile mobile reprezinta solutia ideala pentru optimizarea spatiului dumneavoastra in salile de conferinta, acestea sunt formate dintr-o tabla magnetica cu doua fete ( doua suprafete de scriere) si un suport cu rotile ce permite rotirea acesteia  la 360 de grade. Whitebord-ul mobil permite ca ideile dumneavoastra sa fie scrise simultan pe ambele suprafete printr-o simpla rotire a tablei, avand un impact mai mare asupra audientei.

Flrbirotica.ro  s-a nascut datorita dorintei noastre de a oferi servicii cat mai complete si mai personalizate in functie de activitatile profesionale ale fiecaruia, asadar am decis sa cream un magazin online pentru a le oferi clientilor o varitate mult mai mare de produse si o usurinta in cautarea celor potrivte lor. Noi vă punem la dispoziție o gamă larga si variata de produse cu promptitudine si profesionalism, atribute pe care le-am construit si imbunatatit in cei 10 ani de exeperienta, pentru ca business-ul tau sa prospere. 

Date de contact:

FLORILENA BUSINESS SRL
Reg.Com.: J40/2481/2006
Cod Fiscal: RO 18388330

Telefon:
021.444.18.70
0728.915.678
0720.068.869

Website:

www.flrbirotica.ro

Email:
contact@flrbirotica.ro
comenzi@flrbirotica.ro

Adresa si showroom:

Bd. Timisoara nr.84, sector 6, Bucuresti