Florile in cutie- noul trend in materie de aranjamente florale

Aranjamentele florale au fost intotdeauna apreciate de doamne, indiferent de tipul florilor sau de ocazie. De-a lungul timpului, tendintele in materie de aranjamente florale au evoluat, de la buchete simple, la aranjamente imbracate in hartie, staniol, ghivece si au ajuns la florile in cutie de la Imod Flowers. Practic, aranjamentele florale se afla acum la cea mai inalta lectie de stil si eleganta ce transforma oferirea florilor in arta.

Florile in cutie- un gest ce dureaza mai mult

            Oferirea de flori in cutie inseamna mult mai mult decat un gest frumos, un aranjament floral deosebit, care incanta privirile femeii care il primeste si starneste invidia celor din jur. Florile in cutie vor ramane un gest frumos pentru mai mult timp, deoarece acestea vor rezista o perioada indelungata in aceeasi stare, infrumusetand incaperea in care sunt pastrate si smulgand zambete celor ce le privesc. Florile in cutie sunt aranjate intr-un burete ce le asigura umezeala necesara pentru a se pastra proaspete pentru mai mult timp. In plus, cutia in care sunt oferite isi poate gasi cu usurinta o noua intrebuintare, ramanand ca amintire a unui gest frumos in mintea femeii care a primit-o.

Florile in cutie- inventivitate si indemanare

            Florile in cutie reprezinta aranjamente florale unice, deoarece ele nu se aseamana si nu pot avea de fiecare data acelasi numar sau tip de flori, aceeasi pozitionare, acelasi aspect. Fiecare aranjament de flori in cutie este dovada unei noi opere de arta, a inventivitatii si indemanarii executantului ei, este un indemn la a indrazni si a asocia culori, texturi, modele, tipuri de flori si accesorii. Tocmai de aceea, florile in cutie au preturi diferite, cu toate ca au dimensiuni similare. Tipul florilor, numarul acestora, precum si accesoriile folosite sunt cele care dau valoarea financiara a unui aranjament de flori in cutie, si nu dimensiunile acestuia. Cu toate acestea, valoarea sentimentala a unui aranjament de flori in cutie nu poate fi estimata, la fel cum nu se poate anticipa bucuria pe care o naste oferirea unui aranjament de flori in cutie.

Florile in cutie- o surpriza anonima

            Aranjamentele florale in cutie pot fi comandate online sau telefonic si trimise prin curier pentru a face o surpriza anonima destinatarei. Alege florile ei preferate, comanda un aranjament floral in cutie unic, adauga accesorii de culoarea ei preferata si un biletel cu un mesaj nesemnat, care sa ii sugereze identitatea ta fara a mai fi nevoie sa te semnezi si trimite-i surpriza prin curier.         Sunt convinsa ca si ziua ta va fi cel putin la fel de frumoasa ca a ei, iar zambetul si mesajul pe care il vei primi ulterior vor compensa pentru eforturile tale. Florile in cutie te ajuta sa iesi din sfera conventionalului si sa surprinzi o persoana draga, indiferent ca este vorba despre o multumire, o declaratie de dragoste sau o oferta de pace. Efectul pozitiv al unui aranjament de flori in cutie nu se va lasa asteptat, iar tu vei da dovada de clasa, eleganta si rafinament.