Fitmax vine in intampinarea clientilor cu un dictionar sportiv

Bucuresti, 13.04.2011
La numai doua luni de la lansarea siteului www.fitmax.ro, firma Neomax Online Distribution, proprietara siteului Fitmax, vine in intampinarea nevoilor clientilor cu noi module. Ultimul dintre acestea, dictionarul online, ofera explicatii termenilor din domeniul sportului, explicatii ce sunt culese din diferite surse de tipul enciclopediilor wiki, glosare online, inclusiv dictionare explicative. Ne propunem sa reunim la un loc informatii utile menite sa va faciliteze accesul in lumea sportului si sa va ajute atunci cand va decideti sa cumparati un echipament sportiv sau sa practicati fitnessul.

Din dorinta de a ne extinde volumul de termeni explicati si pentru a sustine vizitatorii si clientii siteului Fitmax, atunci cand nu gasiti in site termenii care va intereseaza nu trebuie decat sa ne contactati, iar noi vom cauta cea mai simpla si exacta explicatie, pentru dumneavoastra.

In paralel cu extinderea dictionarului clasic, in format text, ne propunem sa introducem si un dictionar in imagini, un glosar al echipamentelor sportive explicate pe intelesul tuturor, din care vor reiesi elementele constructive si tipul de exercitii ce se pot face cu fiecare clasa de aparate fitness.

Siteul www.fitmax.ro este un magazin online de echipamente fitness, articole sportive si accesorii si a fost lansat online in luna februarie a acestui an.