Firmele din producția publicitară și industria tipografică au un instrument de lucru util prin Cartush.ro

Cartush.ro este primul site cu anunțuri de vânzare-cumparare de echipamente second hand pentru industria tipografică și producție publicitară.

Ce este Cartush?

Cartush este primul sistem on line specializat care înlesnește comunicarea comercială dintre companiile din domeniul tipografic și de producție publicitară prin oferte avantajoase de echipamente, materiale și servicii. Proiectul încurajează schimbul de informație reciproc avantajoasă, punând la dispoziție un cadru care mizează pe funcționalitate, pragmatism și rapiditate. Aici sunt listate oferte curente de vânzare atât pentru utilaje second hand, cât și pentru echipamente nou lansate. Anunțurile cuprind descrieri relevante furnizate de ofertanți, respectiv caracteristici, stare actuală de funcționare, preț, date de contact. Pe lângă oferte de echipamente second hand, portalul oferă informații legate de promoții și oferte speciale aplicate produselor noi de către furnizorii specializați în distribuția de materiale și echipamente pentru industria  și producția publicitară. Datele generale de trafic și audiență vor fi publice și permanent disponibile, fiind afișate și actualizate lunar în secțiunea dedicată a site-lui.

Beneficii directe pentru utilizatori

  • Cartush.ro face posibilă transmiterea È™i propagarea directă È™i rapidă a ofertelor de vânzare ale produselor second hand, ofertelor speciale È™i promoÈ›iilor, dar È™i a produselor noi într-un mediu puternic specializat, adresat exclusiv profesioniÈ™tilor din industria tiparului È™i a producÈ›iei publicitare.
  • Cartush .ro oferă acces la o bază de date permanent actualizată cu oferte de echipamente, materiale, accesorii È™i consumabile care furnizează un tablou relevent È™i util al pieÈ›elor de tipar È™i producÈ›ie publicitară.
  • Cartush.ro oferă posibilitatea stabilirii de contacte comerciale avantajoase, care pot deschide oportunități de colaborare dincolo de tranzacÈ›ia punctuală.

Cum funcționează

Utilizatorii  site-lui pot publica gratuit anunțuri standard cu oferte de vânzare-cumparare echipamente second hand, dar și cu alte tipuri de cereri: vânzări companii, anunțuri de angajare, închirieri spații de lucru etc. Pentru a accelera eficiența și rapiditatea rezultatelor pentru utilizatori, Cartush.ro păstrează o legătură permanentă cu un public direct interesat  prin newsletterul săptămânal, trimis către o bază de date de 2500 de companii din domeniile tiparului și producției publicitare. Newsletterul săptămânal afișează cele mai recente oferte de echipamente second hand, oferind acces direct către acestea și datele de contact ale furnizorilor. Utilizatorii care poastează anunțuri sunt contactați direct de persoanele sau companiile interesate, la datele de contact pe care le furnizează la înscriere.

Cei interesați pot găsi mai multe detalii pe www.cartush.ro