FinZoom.ro Relanseaza Sectiunea de RCA

FinZoom.ro a relansat sectiunea de RCA in parteneriat cu Leader Team pentru a oferi utilizatorilor (persoane fizice sau juridice) posibilitatea de a compara cotatii de pret personalizate in timp real. Astfel, consumatorii au la dispozitie un instrument performant prin care pot alege cea mai avantajoasa oferta conform propriului caz (istoric, tip masina samd).

Utilizatorii pot folosi criteriile de selectie si comparare pentru a vedea in timp real care este cel mai bun produs de RCA. In functie de campurile completate, se listeaza doar ofertele care corespund cautarii utilizatorului.

Filtre persoane fizice: data de inceput a politei, valabilitatea dorita (6 sau 12 luni), categorie vehicul, capacitate cilindrica, putere motor, daune provocate in 2010, CNP, data obtinerii permisului, seria sasiului, judet, localitate, tip inmatriculare, marca si modul in care va fi utilizat (exemple: interes personal, taxi, curierat etc.).

Filtre persoane juridice: data de inceput a politei, valabilitatea dorita (6 sau 12 luni), categorie vehicul, capacitate cilindrica, putere motor, CUI, seria sasiului, judet, localitate, tip inmatriculare, marca si modul in care va fi utilizat (exemple: transport persoane, taxi, curierat etc.).

Aceste filtre interogheaza in timp real bazele de date ale tuturor asiguratorilor din Romania care ofera RCA si, de asemenea, verifica istoricul solicitantului in CEDAM.

Aplicatii Online cu Finalizare in maxim 24H

In buna traditie a FinZoom.ro, utilizatorii care au identificat oferta dorita o si pot comanda online avand garantia ca in maxim 3 ore veti fi contactat (Luni-Vineri | 09,00 – 18,00). Pentru consumatorii din Bucuresti polita poate fi primita si in aceeasi zi. Pentru cei din restul tarii, garantia Leader Team este ca in maxim 24 de ore polita va ajunge la solicitant.

Exista doua modalitati de a beneficia de sistemul de aplicatii online pentru RCA. Prima varianta presupune doar furnizarea detaliilor de contact, urmand a fi sunat de un reprezentant al Leader Team impreuna cu care consumatorii vor gasi oferta optima si care va finaliza procedurile de achizitie in maxim 24 de ore. A doua varianta presupune completarea unui formular mai amplu, dar care va economisi timpul in care polita va ajunge la destinatar. Aceasta presupune furnizarea detaliilor complete privind trimiterea si plata politei de asigurare.

Aplicatie speciala pentru Allianz Direct

In cazul consumatorilor care deja au hotarat ca doresc sa achizitioneze RCA-ul de la Allianz Direct, le oferim posibilitatea de a merge direct in aplicatia online dedicata produsului Allianz Direct. “Design-ul aplicatiei permite clientilor sa cumpere produse de asigurare foarte confortabil si in timpul cel mai scurt. Transferul datelor personale si autorizarea sunt procesate si securizate prin folosirea protocolului SSL 128-BIT, iar accesul la datele personale este protejat de folosirea numelui personalizat de utilizator si parola” spun cei de la Allianz Direct.

Reprezentantii Asiguratorului explica procesul din spatele aplicatiei: “isi alege varianta dorita de asigurare dintr-o lista prestabilita, dupa care primeste oferta de pret pentru ceea ce a ales. Urmeaza introducerea informatiilor personale, dupa care polita poate fi platita fie online cu cardul, fie prin mijloace clasice (virament bancar, internet banking etc). Din momentul platii, polita poate fi imprimata de pe site si devine valabila, urmind ca in decurs de trei zile clientul sa o primeasca prin curierat (la politele auto), iar cea de calatorie este valabila direct prin internet, fiind suficient formatul pdf al politei”.

Speram ca relansarea Sectiunii de RCA raspunde in mod real nevoilor si asteptarilor utilizatorilor FinZoom.ro. Asteptam opiniile voastre despre noua forma a Sectiunii de RCA pe adresa Analisti@FinZoom.ro.

Contact: Ruxandra Andrei
Tel: 021.211.54.04
comunicate@finzoom.ro
www.finzoom.ro