FinZoom.ro este acum si Carduri.MONEY.ro si Depozite.MONEY.ro

FinZoom.ro si MONEY.ro lanseaza Carduri si Depozite – doua noi instrumente pentru compararea produselor financiare

FinZoom.ro sustine portalul de business MONEY.ro in extinderea portofoliului de servicii cu doua solutii financiare noi, Carduri.MONEY.ro si Depozite.MONEY.ro.

Dezvoltate impreuna cu FinZoom.ro, cel mai avansat motor de comparatii pentru produse financiare, noile instrumente cautarea si identificarea celor mai bune oferte de economisire si creditare.

“Prin cateva click-uri utilizatorii pot studia si analiza toate produsele financiare existente pe piata, luand, astfel, cea mai avantajoasa decizie. De asemenea, impreuna cu redactorii MONEY.ro, vom realiza o serie de materiale de
educare a consumatorilor, analize comparate de produse si studii de caz menite sa-i ajute pe consumatori sa inteleaga mai bine sistemul si produsele bancare
”, a spus Ruxandra Andrei, director-adjunct FinZoom.ro.

“Cele doua tool-uri ofera utilizatorilor acces gratuit si nelimitat la datele procesate zilnic de analistii FinZoom, intregind gama de servicii asociate portalului MONEY.ro”, a declarat Alexandru Cerchez, publisher MONEY.ro (portal editat de F5).

Dupa ce la inceputul anului au creat Credite.MONEY.ro, cei doi parteneri – FinZoom.ro si MONEY.ro – pun la dispozitia utilizatorilor alte doua calculatoare de oferte financiare Carduri.MONEY.ro si Depozite.MONEY.ro.

Primul, Carduri.MONEY.ro, pune la dispozitia utilizatorilor 6 criterii de selectie pentru identificarea celui mai potrivit tip de card bancar, de la filtre ce tin de Tipul cardului, la Moneda, Marca, Mediu si Arie de utilizare.

Cel de-al doilea, Depozite.MONEY.ro, compara cele mai avantajoase solutii pentru depozite la termen dupa 7 criterii – Suma, Moneda, Capitalizare dobanda, Beneficiari, Tip dobanda, Momentul bonificarii dobanzii.

Mai mult decat atat, odata luata decizia de contractare a uneia dintre ofertele comparate, utilizatorii pot aplica online, gratuit, pentru obtinerea creditului, a cardului sau depozitului dorit.

FinZoom.ro este cel mai avansat soft de comparatii si calcule dinamice pentru produsele financiare din Romania. Obiectivul FinZoom.ro este acela de a informa corect si complet consumatorii pentru ca acestia sa poata lua cea mai buna decizie privind ofertele existente pe piata in orice moment. Zilnic, analistii FinZoom.ro colecteaza si actualizeaza informatii complete cu privire la produsele bancilor si institutiilor financiare, fie acestea conturi curente, credite, leasing, carduri, depozite, fonduri de pensii, fonduri de investitii sau asigurari. Astfel, asigurand o baza de date complexa, calculatorul compara toate ofertele impartial, in functie de o serie comuna de parametrii si criterii relevanta pentru consumator.

Portalul MONEY.ro ofera continut editorial adresat tuturor categoriilor de cititori de presa de business online si este inclus in portofoliul F5 Realitatea-Catavencu, spatiile publicitare fiind administrate de regia de vanzari online, cross-media si proiecte neconventionale F5 X-Media.


FinZoom.ro

Contact: Ruxandra Andrei

Director Adjunct

E-mail: ruxandra@finzoom.com

Telefon: (+40) 723 771 717

Money.ro

Contact: Ioana Piscociu

PR Manager

E-mail: ioana.piscociu@f5web.ro

Telefon: (+40) 723 472 459