Finanteaza-ti investitia in IT cu C&D Industries si GrenkeLeasing

Infrastructura IT a devenit indispensabila pentru o buna functionare a oricarei companii indiferent de marimea acesteia. Ce se intampla atunci cand o companie se orienteaza catre achizitia de echipamente IT si solutii de business, valoarea acestora ajunge sa reprezinte o investitie prea mare iar disponibilitatile financiare sunt insuficiente?

C&D Industries, unul dintre integratorii IT de referinta din piata romaneasca, pune la dispozitia clientilor sai un instrument care sa sustina dorinta acestora de a investi in infrastructura IT si in solutii de software de business, facilitand accesul la tehnologii performante fara investitii initiale majore. Alaturi de partenerul sau GrenkeLeasing, C&D Industries ofera companiilor private posibilitatea finantarii investitiei in IT pentru contracte care au o valoare minima de 500 Euro fara TVA.

Printre cele mai importante avantajele ale companiilor care apeleaza la solutia de finantare oferita de C&D Industries si GrenkeLeasing, se numara: avansul de 0%, economisirea capitalului firmei, pastrarea lichiditatii financiare si a independentei, plata chiriei este deductibila total, rata (chiria) in Euro este constanta pe durata contractului astfel incat se pot planifica costurile pe o perioada indelungata, bonitatea financiara a firmei nu este afectata in cazul inchirierii.

Pana pe 31 decembrie, C&D Industries alaturi de GrenkeLeasing, prelungesc perioada pana la care companiile pot beneficia de procedura simplificata de finantare a investitiilor in IT. Pentru cereri cu valori de maxim 10.000 Euro + TVA ale clientilor se ofera raspuns in 6 ore, fara documente financiare si doar in baza Fisei Sintetice completate de client.

“GrenkeLeasing s-a dovedit pentru C&D Industries partenerul ideal pentru finantarea investitiilor in IT. Colaborarea excelenta ne-a acordat posibilitatea de a fi langa clientii nostri atunci cand acestia nu dispuneau de capitalul necesar pentru noi investitii. Prin urmare, solutiile IT din portofoliul C&D Industries pot fi ofertate si in sistemele de finantare acordate alaturi de GrenkeLeasing.” aprecieaza directorul de dezvoltare C&D Industries, Leonard Mărgărit.

C&D Industries
Str. Dna Cheajna nr. 1-3, etaj 5, sector 3, Bucuresti
Tel: 021.321.25.71, 021.321.25.72
Fax: 021.321.25.73
marketing@cdindustries.ro
promo.cdindustries.ro

……………………………………………….

C&D Industries este unul dintre integratorii IT de referinta din piata romaneasca, oferind servicii complete de consiliere, implementare si mentenanta (hardware, software si infrastructuri). Anul 2011 a insemnat, pana acum,  afirmarea statutului de integrator IT solid si serios, aflat intr-o puternica perioada de crestere. Printre clientii nostri de renume care au apelat la serviciile noastre de implementare de solutii hardware si software complexe se numara Automobile Bavaria, Mueller Romania, Puma Romania, RA Monitorul Oficial, Camera Deputatilor.
GrenkeLeasing este franciza grupului GRENKELEASING AG, liderul de piata pe sectorul finantarilor IT&C in Germania. GrenkeLeasing ofera solutii adecvate necesitatilor afacerii dumneavoastra: inchiriere si vanzare cu plata in rate.