FINAL DISTRIBUTION: Discount de 15% pentru ferestrele de mansardă KEYLITE

Final Distribution, importatorul şi distribuitorul ferestrelor de mansardă  KEYLITE în România anunţă un discount de 15% în perioada 1 – 30 Noiembrie 2010. La promoţie participă ferestrele cu articulare mediană, cu sau fără jaluzea integrată, din plaja de dimensiuni de la 55 x 78 cm până la 94 x 160 cm. În perioada promoţiei preţul ferestrelor de mansardă Keylite cu articulare mediană începe de la 990 RON, inclusiv rama de etansare şi TVA. Promoţia este valabilă în reţeaua de distribuitori Keylite din toată ţara.

„Pentru acest final de sezon în domeniul construcţiilor compania vine în întâmpinarea potenţialilor clienţi ai produselor pentru acoperişuri, încurajându-le achiziţiile din acestă perioadă şi finalizarea proiectelor începute, prin oferirea unui preţ competitiv” declară  Dan Mircescu, General Manager al companiei Final Distribution.

 Brand-ul Keylite aduce un element inovativ pe piaţa romanească şi anume, jaluzeaua integrată între foile de geam. Avantajul acestui tip de jaluzea este faptul că nu se deteriorează în timp, nefiind  afectată de mediul exterior cum ar fi praful, fumul sau umezeala, şi reduce necesitatea întreţinerii la zero. Varianta este disponibilă pentru oricare model de fereastră de mansardă Keylite. Totodata ferestrele Keylite sunt singurele de pe piaţa romanească dotate cu geam termopan cu baghetă (distanţa între foile de geam) de 20 mm, ceea ce conduce la o izolare termică mai buna si garantează păstrarea caracteristicilor termopanului mai mult timp.

Ferestrele de mansardă  Keylite  au fost lansate oficial în Romania în luna aprilie 2010,  după o perioadă de testare a pieţei locale în a doua jumatate a anului trecut.

Ferestrele de mansardă Keylite sunt realizate din lemn de pin nordic atent selecţionat, îmbinat pe contrafibră, asigurând astfel lemnului rezistenţă. Impregnarea cu substanţe fungicide realizata in vid asigură conservarea în timp a caracteristicilor şi împiedică formarea ciupercilor şi a mucegaiului. Finisajul realizat în trei etape de şlefuire este completat de calitatea lacului transparent care asigură ferestrelor Keylite aspectul impecabil al lemnului natural. Garanţia ferestrelor Keylite este de 10 ani.

Final Distribution este liderul pieţei ţiglei metalice cu acoperire de piatră naturală prin brand-ul GERARD, care deţine în acest moment cea mai mare pondere în portofoliul companiei, urmată de membranele de protecţie pentru acoperiş şi fundaţii DELTA, cu o pondere de 21%. În aprilie 2010 compania şi-a completat portofoliul de produse cu brandul irlandez de ferestre de mansardă KEYLITE, oferind astfel un pachet complet de soluţii premium pentru acoperişuri. În momentul actual ferestrele Keylite reprezintă aproximativ 8% din cifra de afaceri a companiei.

Final Distribution a înregistrat în 2009 o cifră de afaceri de 4,2 milioane euro. Pentru 2010 compania estimează o cifră de afaceri apropiată de cea din anul 2009.  ________________________________________________________________________

Despre KEYLITE:

Ferestrele de mansardă KEYLITE sunt produse de către grupul irlandez Keystone, producătorul de ferestre de mansardă cu cel mai rapid ritm de creştere in Anglia. Brandul este comercializat în România începând cu luna iunie 2009, prin intermediul Final Distribution, importator exclusiv. Ferestrele de mansardă KEYLITE beneficiază de cele mai înalte standarde de calitate, datorită eforturile continue de cercetare şi dezvoltare (R&D) întreprinse de grupul KEYSTONE. Ferestrele KEYLITE sunt certificate BBA (British Board of Agreement), fiind expuse unor teste intensive de durabilitate. Fiecare fereastră KEYLITE este marcată cu un cod unic de identificare ce oferă informaţii cu privire la dimensiuni şi caracteristici opţionale ale produsului. Mai multe informaţii pe www.keylite.ro.

Despre Final Distribution:

FINAL DISTRIBUTION activează ca importator şi distribuitor pe piaţa materialelor de construcţii premium din România oferind un pachet complet de soluţii pentru acoperiş prin portofoliul de produse: ţigla cu acoperire de piatră naturală GERARD, ferestre de mansardă KEYLITE şi membrane de protecţie pentru acoperiş şi fundaţii DELTA.

In  anul 2006, Final Distribution devine reprezentant exclusiv al brandului premium GERARD – tiglă metalica cu acoperire de piatră naturală. Ca urmare a dezvoltării unui parteneriat de succes cu compania producătoare AHI Roofing din Noua Zeelandă (inventatorul ţiglei metalice cu acoperire de piatră naturală, cu o experienţă în domeniu de la 1957), la sfarşitul anului 2009 Final Distribution a ajuns sa deţină prin vânzările produsului GERARD, peste 85% din piaţa ţiglei metalice cu acoperire de piatră din România.

Final Distribution, deţine  in portofoliu său şi membranele de protecţie pentru acoperişuri şi fundaţii DELTA produse de compania Doerken din Germania. În luna aprilie 2010, Final Distribution a lansat oficial in Romania ferestrele de mansardă KEYLITE, produse de KEYSTONE – Irlanda de Nord, după o perioadă de testare a brandului pe piaţa românească, începând cu a doua parte a anului 2009.

Mai multe informaţii pe www.finaldistribution.ro, www.keylite.ro, www.gerard.com.ro, www.membranedelta.ro.

Blog: www.DespreAcoperisuri.ro

Follow Gerard on Facebook and Twitter.

Follow Keylite on Facebook and Twitter.