Filmele de animatie reprezinta un bun prilej de a petrece timpul liber in familie

Industria cinematografica nu mai inseamna de ani buni afisarea figurilor marilor actori si nu se mai limiteaza strict la scenele interpretate cu talent de catre acestia. Publicul de film include acum si copii cu varste destul de fragede, devoratori ai filmelor de animatie, deosebite prin grafica impecabila si prin dragalasenia personajelor creionate cu pricepere in studiourile Disney Pixar – cele mai relevante in acest sens.

Daca povestile Fratilor Grimm, precum „Alba-ca-Zapada” si „Cei 7 Pitici” si-au castigat publicul inca de la inceputurile erei cinematografice si au cucerit atat publicul adult, cat si pe cel format din copii, povestile zilelor noastre sunt la fel de pline de imaginatie si chiar mult mai bine ecranizate in prezent, datorita evolutiei tehnice.

Efectele pe care le pot crea desenatorii prezentului impresioneaza orice adult si le confera celor mici senzatia ca acele lumi mirifice ar putea chiar sa fie adevarate, tocmai pentru ca totul este realizat perfect pana in cele mai mici detalii. Peisaje impresionante, personaje 3D, miscari uluitor de naturale si culori desprinse din realitate – toate acestea sunt un motiv in plus pentru intreaga familie sa urmareasca cu interes un film de animatie.

Pentru parinti, aceasta este si o modalitate de petrecere a timpului liber alaturi de copii. In zilele ploioase sau mohorate in care nu ii poti scoate pe cei mici in parc sau la locul de joaca, o vizita la cinematograf le-ar putea face ziua mai buna. In plus, aceste filme de animatie promoveaza de fiecare data valori precum bunatatea, loialitatea, respectul, dragostea fata de ceilalti, generozitatea; astfel, filmele de animatie devin si o foarte buna metoda prin care le poti transmite celor mici astfel de valori. Distractia este garantata si, mai mult decat atat, orice iesire la film poate reprezenta un prilej perfect pentru incalcarea regulilor alimentare, pentru ca toata familia se va bucura de o portie buna de popcorn si de bauturile racoritoare pe care nu le consuma in fiecare zi tocmai din cauza zaharului in exces pe care acestea il contin.

Film animatie
Filmele de animatie – bun prilej de petrecere a timpului liber in familie