O sută de filme documentare subtitrate te așteaptă online

 Cel mai mare site de filme documentare subtitrate gratuite din România adună la un loc peste o sută de filme și o comunitate de 700 de abonați pasionați să cunoască adevărul.  Documentarele sunt gratuite, subtitrate în limba română și le poți viziona online sau le poți descărca în calculatorul tău.

FilmeDocumentare.com este cea mai mare colecție de filme documentare online subtitrate din România. Site-ul este actualizat zilnic cu filme documentare noi, însoțite de recenzii pertinente din surse consacrate (IMDb, Cinemagia), astfel încât vei ști de la început cu ce filme să îți petreci timpul liber.

Cele peste o sută de filme documentare sunt structurate  pe mari domenii de interes, pentru ca tu să găsești orice film vrei, oricând dorești:

* Istorie
* Biografii
* Știință
* Artă și Artiști
* Mistere
* Conspirații
* Sănătate
* Religie și Spiritualitate
* Natură
* Societate
* Politică
* Mediu

Adevărul este gratuit, iar pe FilmeDocumentare.com nu plătești nimic. Intri pe site, îți alegi documentarul și îl vizionezi. E atât de simplu! FilmeDocumentare.com este actualizat permanent și te poți abona pe email, Twitter sau prin RSS, ca să afli când apar documentare noi.

Implică-te! Pe Facebook s-a născut comunitatea celor pasionați de filme documentare, unde vezi recomandările, comentariile și impresiile despre filmele care te interesează.

Vlad Andrei,
contact@filmedocumentare.com