Filipe Carrera, din nou la Bucuresti, pentru a sustine doua workshop-uri inedite!

Speakerul international Filipe Carrera revine in Bucuresti, la invitatia ProActive Solutions, pentru a sustine doua workshop-uri inedite: Business Networking – solutii practice pentru dezvoltarea retelei de afaceri (19 aprilie) si Digital Marketing – Cum sa fii eficient in era digitala (20 aprilie). Sesiunile vin sa adreseze probleme de actualitate si sa ofere participantilor o perspectiva noua asupra instrumentelor de afaceri la care pot apela cu succes in activitatea lor.

Business Networking – solutii practice pentru dezvoltarea retelei de afaceri (19 aprilie) este un eveniment care se adreseaza deopotriva antreprenorilor, managerilor, profesionistilor in comunicare, reprezentantilor ONG-urilor, echipelor de vanzari si liber profesionistilor. De ce networking in business? Cum facem Business Networking eficient? Cum ne ajuta Business Networking-ul sa ne dezvoltam afacerea? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care Filipe Carerra va va raspunde in cadrul workshop-ului.

Cum putem beneficia la maxim de acestea pentru cresterea afacerii? Cum intelegem comportamentul consumatorului 2.0.? Cum evaluam rezultatele campaniilor de Digital Marketing si care sunt instrumentele de succes? Acestea sunt cateva dintre intrebarile la care ofera raspuns workshop-ul Digital Marketing – Cum sa fii eficient in era digitala, programat pentru 20 aprilie. Acesta este primul eveniment de gen organizat la Bucuresti, fiind destinat managerilor de marketing si comunicare, antreprenorilor, reprezentantilor segmentului new-media, precum si celor care in activitatea de zi cu zi utilizeaza frecvent noile tehnologii informationale.

ProActive Solutions doreste sa vina in intampinarea tuturor celor interesati de dezvoltarea abilitatilor profesionale, oferiindu-le o serie de discount-uri pentru inscrierile din timp, precum si doua pachete speciale „Fii informat!” si „Fii informat! Plus”, care includ un abonament combinat la Ziarul Financiar si Business Magazin pentru 12 luni si cartea Era turbulentelor – Aventuri intr-o lume noua de Alan Greenspan: un titlul must-have in climatul economic actual. Tarifele de participare si pachetele speciale pot fi consultate pe www.proactivesolutions.ro .

Filipe Carrera este speaker international, trainer, coach si consultant. Detine un Master in Business Administration si este specializat in economie, e-business, e-learning si marketing. In 2008 a primit distinctia de cel mai bun trainer din lume la congresului mondial al organizatiei Junior Chamber International, unde el este responsabil dezvoltarea oportunitatilor de training ale organizatiei in Europa.

In plus, este autorul cartii Marketingul Digital in era web 2.0, care se situeaza in topul 10 al celor mai bine vandute carti de management in Portugalia si are in pregatire inca o carte dedicata networkingului. El afirma urmatoarele “perioada actuala prin care trecem este dura, dar nu avem timp  de retragere: este momentul sa iesiti la lumina atat in mediul offline cat si online, sa prezinti clientilor compania si produsele tale, pentru ca sunt multe oportunitati de prins. Trebuie doar sa le cauti.”

ProActive Solutions multumeste partenerului oficial: Camera de Comert si Industrie a Romaniei si partenerilor media ai evenimentelor: Ziarul Financiar si Business Magazin.

Vizitati site-ul www.proactivesolutions.ro pentru a afla mai multe informatii despre acest eveniment. Pentru inscrieri ne puteti scrie la info@proactivesolutions.ro sau sunati la numerele de telefon 0720 44 34 00 si 0723 505 110. La cerere, Filipe Carrera poate sustine si interventii in-company (workshop sau key note speech). Pentru detalii va rugam sa contactati organizatorii.