Fii remarcabila in fiecare zi!

Povestea bijuteriilor Artdecobijoux incepe asa cum afirma Ralph Waldo Emerson ca ,,fiecare artist a fost la inceput un amator”. Odata descoperita vocatia creatoare au luat nastere siraguri simple, unde culorile si formele jonglau vioaie, iar mai apoi au primit in cercul lor, rand pe rand, alte surate mult mai nastrusnice si chic.

Vremea mohorata si tristetea nu isi au locul in universul nostru. Pastelurile pietrelor semipretioase, lucirile fermecate ale monturilor si splendoarea produsului finit iti redeseneaza realitatea, umplandu-ti zilele de farmec si voie buna. Odata intrata vei fi cucerita de sarmul irezistibil al bijuteriilor unicat sau in serie limitata, inscriindu-te astfel in randul celor statorniciti in lumea artdecobjoux.

Preturile penduleaza intre 15 ron si cresc in functie de complexitatea modelului si materialele folosite, putand depasi 500 ron. Insa, pentru a-ti inlesni accesul in universul bijuteriilor noastre handmade, suntem permanent in alerta. Iti oferim promotii de care nu te poti priva, te inscriem in concursuri, iti dam reduceri aniversare sau de grup, iar daca iti place sa socializezi, afli de pe facebook care sunt ultimele noastre creatii.

Te-ai indragostit de una dintre bijuterii, insa simti ca este nevoie de o tusa personala? Nimic mai simplu. Iti poti personaliza obiectele dupa dorinta sau, chiar mai bine, ne descrii cum este bijuteria ideala pentru tine, iar mainile pricepute ale artistului nostru ii va da viata.

Indiferent daca adopti un stil elegant, casual sau mai degraba nonconformist la noi nu exista limite, pentru ca fiecare isi gaseste aici bijuteria care-i defineste personalitatea.

Pentru mai multe detalii accesati www.artdecobijoux.eu.