Fii propriul tau bijutier

Oricine si-a dorit, la un moment dat, o bijuterie traznita sau una incredibil de simpla pe care nu a gasit-o pe raftul niciunui magazin. Solutia ramasa in astfel de situatii este doar una: confectionarea propriilor cercei, bratari, coliere si brose.

Veti spune ca este aproape imposibil si ca iti trebuie, pe langa o doza de talent, si putina indeamanare si instruire. In acest caz Edora se angajeaza sa va invete tot ce aveti nevoie.

Despre ce e vorba? Simplu. Incepand cu 12 februarie 2011 are loc a cincia editie a workshop-urilor de creatie de bijuterii Smart Bijou. Atelierele, organizate de Edora, se desfasoara in weekend si dureaza de la 09:30-16:00.

Ce veti invata asadar? De la cele mai importante tehnici de confectionare a bijuteriilor hande made, pana la metode de de alegere a celor mai bune materiale, de la imbinare de materiale si culori, pana la monturi si trucuri de lucru eficient.

Preturile pentru inscrierea in workshop-uri sunt cuprinse intre 600 si 100 de lei insa vestea buna este ca materialele cu care veti lucra sunt incluse in pret. Trebuie sa va prezentati la cursuri doar cu un pix si o hartie. Apoi, toate bijuteriile create, precum si materiale pentru completarea seturilor va raman. In plus, cafeaua, ceaiul si masa de pranz sunt asigurate.

Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile direct pe site-ul organizatorului: www.smart-bijou.com. Tot aici gasiti si alte detalii despre cum vor decurge seminariile.