Fidget spinnerul, jucaria in trend preferata de copii

fidget spinnerIn ultimi ani, ne-am tot lovit de multe trenduri in ceea ce inseamna jucariile pentru copii sau poate ca abia acum sesizam faptul ca suntem conectati mai mult, poate in permanenta, la nivel global, cu astfel de tendinte.

Dupa cum am mentionat inca din titlul scurtului articol, multi dintre noi au auzit de fidget spinner Romania, o jucarie simpla dar ce a prins foarte bine si la noi. Si la noi datorita faptului ca trendul a plecat mai intai din America, iar mai apoi dupa ce a luat amploare peste ocean a ajuns si la noi. Un alt exemplu, inainte ca aceasta jucari sa intre in preferintele celor mici, a fost kendama, poate ca mult mai eficienta in ceea ce puteai sa faci cu ea, insa detronata din topuri pana la urma.

In ceea ce priveste trendul crescator de fidget spinner in Romania, poate ca a avut un asa impact si datorita faptului ca pretul pentru o astfel de jucarie este foarte mic. In general, pretul unui spinner difera de la un model la altul in functie de material, incepand la numai cativa lei pentru cel din plastic si ajungand, ceva mai scump, pentru unul metalic si mult mai rezistent.

Ce este si la ce foloseste un spinner?

Probabil ca sunt multe persoane ce au auzit de renumita jucarie fidget spinner Romania, insa poate ca nu si-au conturat o idee asupra ceea ce este si ce rol are. De aici, o sa si dezvoltam cateva idei, lasandu-le la libera opinie.

Ceea ce nu cunosc multi este faptul ca si foarte multi adulti isi achizitioneaza simpla jucarie, pe motiv ca o considera una antistres. Avand la baza acel mecanism simplu pe baza de rulment ce se invarte pana la cateva minute in continuu, acestia se pot detasa de la cotidian, relaxandu-se doar pentru o clipa, revenind la treburile zilnice ceva mai relaxati. Desigur, nu sunt multe persoane ce ar fi de acord cu acest aspect, in special cand vine vorba de copii, cand un spinner le poate distrage atentia.

In alta ordine de idei, jucaria renumita fidget spinner Romania nu are un scop anume si poate peste cateva luni trendul in crestere o sa stagneze, urmand sa scada din top, asa cum se intampla mai cu toate. Va ramane ca si un obiect ce ne-a sucit mintile o perioada de timp.