Festivalul Luminilor – Diwali, saptamana aceasta la Taj Restaurant!

 

Noul Sezon a debutat la Taj Restaurant printr-o suită de evenimente, luna octombrie încheindu-se prin Festivalul Luminilor – Diwali, si Halloween!

 

In 26 Octombrie vă invităm la Taj Restaurant pentru a sărbători Diwali, sau Festivalul Luminilor. Oamenii isi manifestă fericirea prin aprinderea ” Diyas”, lampi de lut de iluminat, o modalitate de a multumi divinitătii pentru sanătate, bogăţie, cunoaÅŸtere, pace. Diwali este un festival minunat, un moment in care primim si oferim, tradiÅ£ia spune ca se oferă cadou dulciuri, impărÅ£im cu cei pe care ii iubim momente unice, incercănd sa ne bucurăm de timpul rămas din acest an!

Decor somptuos, invitaÅ£i pe măsură, meniu tradiÅ£ional indian, momente speciale de dans indian … sunt doar cateva elemente din acest eveniment special!

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de “Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti”, decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.