Festivalul Dovlecilor in GaleriaReal

Pe 29 Octombrie 2011, GaleriaReal organizeaza “Festivalul Dovlecilor” pentru a sarbatori Halloween-ul, eveniment la care sunt asteptati parintii si copiii acestora.

Evenimentul va imbina traditia de sculptat si pictat dovleci cu sarbatoarea Halloween-ului, intr-un festival de pictare a dovlecilor.

La „Festivalul Dovlecilor” copiii cu varsta pana in 14 ani vor putea participa la 4 sesiuni de pictat dovleci. Toti copiii vor primi o diploma de participare din partea GaleriaReal si premii surpriza din partea sponsorilor.

Copiii vor avea ocazia sa participe si la sesiuni de pictura pe fata si jocuri impreuna cu o Printesa dovlecilor precum si la demonstratii de sculptat dovleci!

“Chiar daca sarbatoarea de Halloween nu este o sarbatoare tipic romaneasca, merita sa ne bucuram alaturi de copiii nostri ori de cate ori avem ocazia. GaleriaReal si-a propus sa organizeze cat mai multe astfel de evenimente dedicate celor mici. Va asteptam pe toti la Festivalul Dovlecilor” a declarat Ioana Pasca, director marketing

Orele sesiunilor de pictura sunt :

– Sesiunea 1 : 10.30 – 11.30

– Sesiunea 2 : 12.30 – 13.30

– Sesiunea 3 : 15.00 – 16.00

– Sesiunea 4 : 17.00 – 18.00

Evenimentul va avea loc atat in Bucuresti (Berceni si bdul Theodor Pallady), dar si in marile orase ale tarii : Arad, Baia Mare, Constanta (1 si 2), Cluj, Deva, Galati, Oradea (1 si 2), Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Suceava si Timisoara.

Evenimentul este organizat de catre GaleriaReal in parteneriat cu : Primola, Cumpana, Lego, Lucas, Rechizitelemele.net, ProFM si cu sprijinul Gradinitei “La Joaca” Arad