Festival de Cantec pentru Copii gazduit de “My Green City”

15.12.2010, Bucuresti, Complexul rezidential “My Green City” felicita castigatorii trofeului Festivalului de Cantec pentru copii“Flori de gheata” si pregateste o surpriza de sarbatori pentru parinti.

Festivalul de Cantec pentru Copii“Flori de gheata” a fost gazduit de My Green City in perioada 4-6 decembrie 2010 si a avut patru sectiuni : 6-8 ani (castigator: LIXANDRU BIANCA), 9-11 ani (castigator: GHINEA NICOLETA), 12-15 ani (castigatori: DINCA EDWARD si STAN DIANA), iar la categoria“Grupuri”trofeul a fost luat de trupa ROCK ADA.

Si parintii au de castigat cu My Green City, care le-a pregatit in aceasta perioada o oferta de 20 de case cu etaj si curte la pretul UNIC de 90.476 Eur + 5% TVA. Casele sunt finalizate si intabulate.

Cele 20 de case sunt amplasate in ultima alveola din faza a II-a a proiectului, construita in 2010 si au o suprafata construita de 153.44 mp. Casele aflate la promotie au loturi de teren standard de 187 mp.

Pentru mai multe detalii cei interesati pot intra pe www.mygreencity.ro si www.facebook.com/mygreencity . “My Green City” ofera 500 de euro garantat, pentru cei ce completeaza formularul de contact, reducere la achizitionarea unei case.

“My Green City” este un cartier rezidential situat în localitatea 1 Decembrie, pe DN5 Bucuresti-Giurgiu, la doar 9 km de Bucuresti. Casele din Orasul Verde au etaj si curte, sunt finisate si intabulate. In incinta exista supermarket, gradinita de stat, cabinet medical, farmacie si restaurant.

PERSOANÄ‚ DE CONTACT

Raluca Aldea
Consultant Relatii Clienti
+4 0731.310.310
raluca.aldea@mygreencity.ro