Fertilizarea in vitro vine din nou in ajutorul cuplurilor din Romania

Bucuresti, 1 decembrie 2009 – Centrul medical Med New Life din Bucuresti reia activitatea departamentului de fertilizare in vitro sub conducerea Prof. Rafael Ron-El.

Ministerul Sanatatii din Israel l-a autorizat pe Prof. Rafael Ron-El si echipa dansului sa-si reia activitatea in cadrul centrului medical Med New Life.

Prof. Rafael Ron-El lucreaza in cadrul Med New Life din anul 2003 avand o vasta experienta in domeniul fertilizarii in vitro.

Pentru prima jumatate a anului 2009, Med New Life a inregistrat un procent de reusita de 38 % in cazul fertilizarii in vitro, iar pentru transferurile de embrioni congelati un procent de 30 % – cea mai mare rata de reusita la nivel national in acest tip de interventii.

Odata cu reluarea activitatii departamentului de fertilizare in vitro, centrul medical Med New Life redeschide si sectia de andrologie pentru a veni in ajutor cuplurilor care sufera de infertilitate masculina prin efectuarea de punctii si biopsii testiculare cat si prin efectuarea de spermograme cu morfologie.

Un alt serviciu pe care centrul medical il ofera pacientilor este cel de “screening neonatal profilactic” – depistarea bolilor la nou – nascuti in primele 36 – 72 ore de viata. Acest tip de serviciu ajuta in diagnosticarea tulburarilor metabolice congenitale rare si aplicarea devreme a tratamentelor.