FemeiaIndependenta.ro, dezvoltare personala la feminin

O antreprenoare din Bucuresti, trainer cu peste 10 ani de experienta in business a lansat un proiect educational si motivational pentru femei – Femeia Independent by Daniela Irimia. Un proiect prin care vrea sa ajute 1 milion de femei sa devina independente emotional, psihologic, fizic si financiar.

Cine este Daniela Irimia: “o femeie independenta, fascinata de natura umana si potentialul de dezvoltare a fiecaruia dintre noi”. Daniela are 33 de ani, mama si sotie, antreprenor in serie si formator – ajuta adultii sa isi dezvolte abilitatile de comunicare si relationare.

Prin Femeia Independenta vrea sa ajute 1 milion de femei sa traiasca conform propriilor lor valori. Daniela vrea sa le ajute sa se descopere pe ele, sa invete cum sa devina cea mai buna versiune a lor, cum sa fie independente din toate punctele de vedere.

Apartenenta la o comunitate de femei interesate de dezvoltare personala si prosperitate financiara este unul din pasii care te ajuta sa evoluezi, sa iti mentii atitudinea pozitiva, sa capeti curajul si increderea ca MERITI SI POTI sa fii tot ceea ce iti doresti.

Pe site-ul FemeiaIndependenta.ro ofera cursuri online, atat in varianta scrisa cat si audio, plus posibilitatea de a primi indrumare individuala pentru dezvoltarea abilitatilor necesare fiecareia sa devina cea mai buna versiune a ei.

Sub acest nume, Daniela Irimia impreuna cu alti parteneri, va organiza cursuri si evenimente diverse pentru femei. Pentru ca femeile au nevoie de motivare, incuraje, indrumare si sprijin de la alte femei care au reusit sa aplice in viata lor abilitatile necesare pentru a trai viata pe care si-o doresc.

Daniela este si fondatoarea si principal redactor la revista de dezvoltare personala Gandeste-Pozitiv.ro