FC Bayern München este castigatoarea Cupei Audi 2009

• Gazdele au invins Manchester United la penalty-uri
• 130.000 de spectatori au fost martorii turneului aniversar de la München
• Presedintele consiliului director al Audi, Rupert Stadler: “O finala de vis pentru fani”

Ingolstadt/München/Focsani – Premiera Cupei Audi s-a incheiat cu o finala spectaculoasa. FC Bayern München a castigat cu scorul de 7 la 6 in fata formatiei Manchester United la loviturile de la unsprezece metri, adjudecandu-si astfel Cupa Audi inalta de 60 de centimetri, pentru a o adauga amplei colectii de trofee de la München. Cel mai bun jucator de pe teren in cadrul partidei desfasurate pe arhiplina Allianz Arena a fost portarul Michael Rensing, care a aparat penalty-ul decisiv.
130.000 de microbisti au urmarit in direct turneul de la München pe parcursul celor doua zile ale acestuia. Cupa Audi a fost evenimentul sportiv care a marcat festivitatile organizate cu ocazia aniversarii centenarului marcii Audi. „Spectatorii au avut parte de doua zile de fotbal la cel mai inalt nivel oferite de patru echipe de marca si, in plus, de penalty-uri palpitante”, a declarat Rupert Stadler, presedintele consiliului director al AUDI AG. „Transmitem felicitari cordiale echipei FC Bayern München cu ocazia acestui debut de succes in noul sezon”.
Timp de 90 de minute, in cadrul finalei nu s-a inscris niciun gol, astfel incat a fost necesar ca decizia sa fie luata in urma loviturilor de departajare. Michael Rensing a aparat doua penalty-uri, aducandu-si astfel clubul, in cadrul caruia continua sa lupte pentru ocuparea primei pozitii, pe drumul spre victorie. Portarul a fost desemnat, de asemenea, cel mai valoros jucator de pe teren in cadrul acestei partide. „Este un sentiment extraordinar sa nu primesti initial niciun gol, pentru ca apoi sa aperi doua penalty-uri”, a declarat multumit Michael Rensing drept raspuns la mesajele de felicitari care i-au fost adresate.

Si in meciul pentru ocuparea locului trei decizia nu a putut fi luata decat dupa timpul de joc regulamentar. AC Milan parea invingatoare sigura pentru o lunga perioada de timp: in minutul 27, Silva a inscris golul ce i-a departajat pe italieni, pentru ca apoi, cu doar trei minute inainte de fluierul final, Viatri sa marcheze golul egalizator pentru Boca Juniors, fapt ce a starnit valuri de aplauze. La loviturile de departajare, oaspetii din Argentina au castigat in fata formatiei super-starului Ronaldinho si si-au asigurat locul trei in turneu.
In opinia juriului din care au facut parte, printre altii, directorul executiv al Volkswagen Group, prof. dr. Martin Winterkorn, directorul executiv al Audi, Rupert Stadler si directorul DFB Sports, Matthias Sammer, cel mai valoros jucator din finala mica a fost italianul Gennaro Gattuso. Din punctul de vedere al expertilor, acesta a excelat din punct de vedere al performantei atletice deosebite demonstrate, precum si al paselor bune si ratei duelurilor. Deciziile juriului au fost asistate de un sistem de „player tracking”, care inregistreaza toate datele statistice pentru jucatorii aflati pe teren. Selectiile au fost coordonate in ambele zile de Institutul Audi pentru Comunicare in Sport.

Sursa: Porsche Romania / Scorpion

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
piese de schimb din stoc sau la comanda.
Noul showroom Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.
De asemenea, va asteptam showroom-ul Scorpion din Galati, Str. Brailei nr. 269, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Secretariat: 0236-44 00 00
Vanzari VW: 0236-49 92 94
Programari Service: 0236-44 00 01
0236-44 00 02
Fax: 0236-44 44 99
Tractari non-stop: 0731-24 02 40

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel./Fax: 0237 236 866 int. 202
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi