Fax Mobil de la Popfax.com

Ti-ai imaginat ca intr-o zi un aparat fax traditional ar incapea intr-un mic telefon mobil? Acest lucru a devenit realitate, datorita serviciului Popfax.com propus de compania Popesco. Cu noul site web Popfax pentru PDA, dispozitivele mobile au devenit, de facto, masini de fax in miniatura cu functionalitati depline! Accesul la serviciile de fax mobil este esential pentru oamenii care sunt mereu in miscare. Mobilitate, flexibilitate si accesibilitate sunt cuvintele-cheie pentru faxul online prin intermediul noii interfete web PDA lansate de Popfax. Aceasta le permite utilizatorilor sa trimita si sa primeasca faxuri instantaneu. E nevoie doar de un telefon mobil sau PDA si de o conexiune la  Internet – niciun software suplimentar nu este necesar! Noul site web mobil este compatibil cu toate telefoanle iPhone, Blackberrie, PDA sau Smartphone si include o gama completa de caracteristici de fax Internet. Serviciul de fax mobil este usor de folosit, are design-ul simplificat si propune toate instrumentele de productivitate. Acum nu mai trebuie sa pierdeti timpul cu echipamente vechi de fax, trimiterea si primirea se face in cativa pasi simpli. Imagineaza-ti cat de convenabil ar fi sa fotografiezi un document cu PDA-ul si sa-l faxezi instantaneu.
Principalele caracteristici pe care site-ul web pentru mobile Popfax le adauga Smartphone-ului tau, transformandu-l intr-un centru de afaceri perfect si instrument de comunicare personala sunt enumerate mai jos:
Trimiterea si primirea de faxuri si SMS-uri de la telefoane mobile peste tot (la un tarif scazut chiar si in roaming)
– Personalizarea faxurilor cu o coperta fax
– Gestionarea contactelor din Agenda popfax
– Testarea gratuita a serviciului

Vladimir Popesco, fondatorul companiei Popesco, societatea care editeaza serviciul Popfax.com, spune: “cu aceasta noua interfata, serviciul Popfax.com are ambitia de a aduce Internet faxul la toate dispozitivele mobile si de a le face mai accesibile ci mai eficiente, sporind astfel productivitatea clientului, chiar si atunci cand este in miscare.”
In plus, serviciul web pentru telefoane mobile este propus in 19 limbi si Serviciul Clienti este disponibil in 7 limbi. Peste 50.000 de profesionisti din lumea intreaga au incredere in serviciile oferite de Popfax.com.