Fasten Your Seat Belts – Facing up to a Changing World

Pe 9 martie te invitam la conferinta Fasten your Seat Belts- Facing up to a Changing World sustinuta de Adrian Done – profesor la prestigioasa universitate IESE Business school si autor al cartii “Global Trends- Facing up to a Changing World”, lansata recent, in octombrie 2011, la Barcelona.

Conferinta este adresata directorilor, antreprenorilor, managerilor de proiect, tuturor celor care au experienta de conducere si iau decizii cheie in cadrul companiilor. Evenimentul este organizat de ASEBUSS, prin Center for International Business Education and Research- CIBER SRL si sustinut de  OmnicomMediaGroup in calitate de  partener media.

Invitatul special, Prof. Adrian Done va vorbi despre tendintele globale care vor avea un impact major asupra lumii in care traim.

“Ultimul Samurai” nu a vazut imaginea de ansamblu, si nici cele mai multe dintre companii nu o fac. Mai precis, 4 din 5 companii din Top 100 au simtit efectele crizei in ultimii 40 de ani! Dar e usor sa ne uitam la trecut. Cum ramane cu viitorul?

Pentru a evita sa deveniti istorie, nu aveti de ales, trebuie sa confruntati o lume in continua schimbare… sa ATENUATI AMENINTARILE si sa EXPLOATATI OPORTUNITATILE. Pe masura ce companiile se pregatesc pentru a face fata acestor tendinte, ar trebui sa incerce sa valorifice noile oportunitati dintr-o noua perspectiva, spune prof. Done.

Prof.Adrian Done si-a obtinut doctoratul la London Business School si a absolvit un program MBA la IESE Business School. Prof. Done preda atat in cadrul programelor de MBA cat si in cele de executive education. Cercetarile sale privind influenta cunostintelor in domeniile lanturilor de productie si distributie au fost premiate de mai multe institutii, care includ European Foundation for Management Development, the Decision Sciences Institute si London Business School. Profesorul Done este un membru activ al retelelor mondiale de cercetare, inclusiv International Manufacturing Strategy Survey si este invitat in mod regulat sa prezinte studiile sale la conferinte internationale. Studiile sale au fost publicate atat in comunitatile academice cat si in cele profesionale, si este, de asemenea, si autorul a numeroase materiale didactice.

C.I.B.E.R (Center for International Business Education and Research) este primul centru internaţional de afaceri din România, al cărui obiectiv va fi acela de a dezvolta o platformă de comunicare între şcoala de afaceri ASEBUSS, cu o tradiţie îndelungată în organizarea programului Executive MBA, şi mediul internaţional de afaceri.

C.I.B.E.R îşi propune să valorifice resursele valoroase pe care le reprezintă profesorii şi absolvenţii celor două şcoli: ASEBUSS si Kennesaw State University, Atlanta, pentru a oferi idei şi soluţii aplicabile în cadrul companiilor multinaţionale sau IMM-urilor, atât prin intermediul unor evenimente, workshopuri, seminarii pe teme de actualitate, precum şi prin proiecte de consultanţă adresate mediului de afaceri.

Persoana de contact: Bianca Ioan- Project Manager CIBER, email: bianca@asebuss.ro, tel: 0722 274 555.