Fast Fixed – Dinti ficsi în 24 de ore

Economia de piata în curs de dezvoltare si preturile competitive din România, ofera pacientilor posibilitatea de a profita de preturile mai mici ale stomatologiei moderne, cum ar fi metoda de implant dentar Fast Fixed. Pentru a reusi în recuperarea orala complexa, echipa de stomatologi de la clinica dentara Dental Privilege este formata din specialisti foarte buni, precum si din componente care interactioneaza bine si au un nivel ridicat de expertiza în fiecare etapa a tratamentului. Aceasta include personal chirurgical excelent instruit si experimentat, un sistem de implant fiabil si testat, Fast Fixed, echipamente tehnologice moderne si un laborator stomatologic competent specializat.

Fast Fixed – Metoda modern? de implant dentar

Fast Fixed este o metoda moderna de implant dentar, care a facut mult zgomot în Europa si Statele Unite în ultimii 3-4 ani. Logica este de a restabili 24 de dinti cu mai putine implanturi (10). În afara de pretul mai mic, mai ofera si alte avantaje, cum ar fi protocolul chirurgical scurtat si cel mai important lucru – dintii fixati pe implanturi, sunt asezati în aceeasi zi, ceea ce reprezinta un avantaj imens pentru pacienti. Trebuie subliniat faptul ca, acest sistem are indicatiile sale si este foarte important ca implantologul sa fie certificat Fast Fixed.

Fast Fixed cea mai buna solutie

Implanturile dentare fast fixed de la Dental Privilege sunt cea mai buna solutie si, în unele cazuri, singura pentru a avea dinti perfecti. Implanturile înlocuiesc dintii lipsa, inclusiv radacinile lor. Acestea sunt implantate în os la locul dintilor lipsa. În timpul procesului de vindecare, osul patrunde (acopera) implantul, astfel încât, ulterior, sa fie ancorat ferm în el. În timpul perioadei de vindecare, implantul dentar este acoperit de gingie pentru a-l proteja de stres în aceasta faza. Apoi, este însurubat un bont la implant, pe care noul dinte este fixat cu coroane. Implantul dentar absoarbe sarcina masticatorie în locul radacinii si o transfera usor pe os aproape ca la dintii naturali.

Fast Fixed este o baza solida pentru noii tai dinti

Pentru a se asigura ca radacinile artificiale sunt ferm ancorate în os, implanturile îndeplinesc 3 cerinte de baza, si anume: implanturile dentare sunt realizate din material biocompatibil care este acceptat de corpul uman. Corpul nu respinge acest material. Implanturile dentare au o suprafata rugoasa, si acest lucru creeaza conditii favorabile pentru integrarea sanatoasa si ancorarea „radacinii noi” în os. Forma specifica a implanturilor favorizeaza ancorarea puternica si protejeaza osul de stresul datorat mestecarii.

În ce cazuri pot fi utilizate implanturile dentare Fast Fixed?

Depinde de situatie, iar implantologii de la clinica dentara Dental Privilege vor stabili care este situatia ta. În functie de sanatatea maxilarului tau, îti vor oferi câteva exemple pentru a ilustra când poate fi utilizat un implant dentar Fast & Fixed. Beneficiile implantului dentar Fast Fixed sunt evidente: noii tai dinti vor ramâne ferm la locul lor. De asemenea, noii tai dinti îti vor creste încrederea în tine.