FashionCentrum.net promoveaza oferte en-gros ale companiilor producatoare

FashionCentrum.net este un spatiu B2B online care prezinta oferte en-gross de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, bijuterii, cosmetice
FashionCentrum.net este un spatiu B2B online care prezinta oferte en-gross de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, bijuterii, cosmetice

FashionCentrum.net este un spatiu B2B online pentru companii din industria modei, unde sunt prezentate oferte en-gros de imbracaminte femei, barbati, copii, incaltaminte, accesorii, bijuterii, cosmetice. Scopul site-ului este de a deschide noi piete pentru producatori, importatori si engrosisti in acelasi timp permitand vanzatorilor endetail sa–si aleaga furnizorii optimi. Site-ul este accesibil in 5 limbi, 24 ore /zi pentru un numar nelimitat de vanzatori si cumparatori din diferite tari.

Fashion Centrum.net ofera metode noi pentru companii care au deja experienta in comertul online si tocmai au inceput vanzarile en-gros pe internet. Prin solutii dovedite si usor de folosit fiecare vanzator (producator, importator, engrosist) poate sa-si prezinte eficient compania si oferta. Detinerea spatiului propriu de prezentare iti permite sa transferi imbracaminte, incaltaminte, bijuterii, accesorii sau cosmetice din comertul en-gros traditional in lumea ta virtuala ajungand astfel la mii de potentiali cumparatori. Cumparatorul en-detail, fara a plati taxa de inregistrare, va putea sa gaseasca rapid produsele dorite, sa le adauge la cosul de cumparaturi, iar apoi sa stabileasca contact direct cu furnizorii si sa finalizeze tranzactia de cumparare.

FashionCentrum.net deasemenea ofera in mod regulat noutati din lumea modei si ofera un numar de servicii aditionale, cum ar fi: pozele produselor, prezentare 3D, prezentare video, baza de date a modelelor. Site-ul este focusat pe mecanismele de cautare pe internet si de planificare a activitatilor de marketing asupra Europei Centrale si de Est.