Farmacie cu suflet … de artist

afismic

AsociaÈ›ia SURYAM în parteneriat cu Gimnaziul “Sfântu Gheorghe” Sângeorgiu de Mureş  au inaugurat Joi, 5 noiembrie 2009 incepănd cu  ora 14.00,  la noul sediu al FARMACIEI HAPCIU Sângeorgiu de MureÅŸ, Str. Budiului nr. 274, expoziÈ›ia de pictură a elevilor îndrumaÈ›i de prof. Nagy Susana în cadrul programului „Arta în locuri neconvenÈ›ionale”.

Acest eveniment a reuÈ™it să atraga interesul atât clienÈ›ilor fideli ai farmaciei cât È™i unor invitaÈ›i de onoare precum Prof. Vasile MureÈ™an—artist plastic, Kulcsár Erzsébet—artist plastic, Gheorghe Ilarie Opriș—PreÈ™edinte AsociÈ›ia ArtiÈ™tilor Plastici MureÈ™, Vas Iustina—PreÈ™edinte Colegiul FarmaciÈ™tilor MureÈ™ si Csiki Angela — Director Gimnaziul “Sfântu Gheorghe”  care au participat È™i, dupa cum au È™i declarat,  au fost impresionaÈ›i de sensibilitatea È™i de talentul tinerilor artiÈ™ti.

Gazda expoziÈ›iei, Farmacia Hapciu,  va dona o parte din profitul realizat din vânzarea de medicamente către Gimnaziul “Sfântu Gheorghe” Sângeorgiu de MureÅŸ pentru a face investiÈ›ii în dezvoltarea creativității tinerilor, mai exact pentru  a realiza dotarea necasara departamentului de arte plastice sau pentru a sprijini participarea tinerilor la concursuri naÈ›ionale È™i internaÈ›ionale sau tabere de pictură.

Expoziția va fi deschisă până la sfârșitul acestui an, locația neconvențională fiind aleasă și pentru faptul că este farmacia din Sângeorgiu de Mureș cu un program de semipermanență, de luni până duminică de la ora 8 la 20, incluzând și sărbătorile legale, asigurând astfel accesul publicului pentru a admira lucrările expuse.

Persoanele interesate să achiziționeze una din lucrarile expuse o pot face, organizatorii încurajând acest fapt, care este în același timp o investiție in dezvoltarea tinerilor talente cât și un cadou cu bun gust cu ocazia sărbătorilor de iarna.

“ Este o farmacie cu suflet și acest lucru se simte. Am reușit să oferim necondiționat un strop de frumos fiecarui client, care pentru un minut uită de griji și problemele sale,  și găsește aici un loc pentru tratarea trupului cu medicamente și consiliere de specialitate, dar și un loc  pentru tratarea sufletului cu pictura. Pregatim și alte evenimente de acest gen pe viitor, considerând că este de datoria noastră sa investim și să sprijinim tinerile talente ” declara Marius DUMITRESCU, proprietarul Farmaciei HAPCIU.