Fanii brasoveni asteapta cu nerabdare show-ul „Michael Flatley’s LORD OF THE DANCE”, epuizand deja o categorie de bilete!

La mai putin de o luna si jumatate de la anuntarea evenimentului din Brasov, fanii spectacolului  „Michael Flatley’s LORD OF THE DANCE” au epuizat categoria 5 de bilete la pretul de 50 de lei. In acest moment mai sunt disponibile bilete la categoriile 1, 2, 3, 4 si VIP – anunta organizatorii turneului, Project Events.

 

Dupa o perioada in care ne-au vizitat an de an doar in capitala, pentru prima oara dansatorii grandiosului spectacol denumit de marii critici ai lumii  o „minune a lumii moderne”, au acceptat propunerea de a vizita cateva dintre cele mai importante orase ale Romaniei, in cadrul unui turneu.

 

Programul turneului este urmatorul:

5 noiembrie 2011 – Bucuresti (Sala Palatului)

6 noiembrie 2011 – Iasi (Sala Sporturilor)

8 noiembrie 2011 – Brasov (Patinoarul Olimpic)

9 noiembrie 2011 – Sibiu (Sala Sporturilor)

10 noiembrie 2011 – Targu Mures (Sala Polivalenta)

 

Daca esti fan „Michael Flatley’s Lord Of The Dance”, sau iti plac spectacolele unice si vrei sa traiesti emotii de neimaginat, grabeste-te, biletele se vand rapid! Biletele pentru reprezentatia din Brasov se pot gasi la: Magazinul Flanco – B-dul Garii (Complex Unirea Shoping Center, et 3), Patinoarul Olimpic Brasov, Libraria Adevarul – str. Michael Weiss nr 9 si Diverta Star  – Str Nicolae Balcescu, nr 62, et 3. Acestea pot fi comandate si online, de pe BILETOO.ro, blt.ro, bilete.ro sau myticket.ro.

 

Preturile biletelor pentru reprezentatia din Brasov sunt urmatoarele:

300 lei: categoria VIP

250 lei: categoria 1

200 lei: categoria 2

150 lei: categoria 3

100 lei: categoria 4

50 lei: categoria 5 – nu se mai gasesc bilete la aceasta categorie

 

De 15 ani, acesti maestri ai scenei impletesc muzica cu dansul pentru a oferi placere ochilor si mintii! De la inceput, succesul a devenit un cuvant de ordine pentru ei, acestia uimind continente intregi! Chiar si celebritatile au fost impresionate de acesti maestri ai dansului, irlandezii performand in fata unor presedinti precum Bush si Putin! Insusi Printul Albert de Monaco i-a invitat pe Michael Flately si trupa sa sa ia parte la Balul Crucii Rosii din Monte Carlo!

 

~~Turneul „Michael Flatley’s LORD OF THE DANCE” va avea loc in perioada 5-10 Noiembrie 2011 si este organizat de Project Events in colaborare cu European Event Services.~~

 

Pentru a afla mai multe detalii despre turneul national „Michael Flatley’s LORD OF THE DANCE”, accesati www.projectevents.ro.

 

http://www.youtube.com/watch?v=rGZQJdcZByI&feature=related