Faimosul duo francez “Make The Girl Dance” vine pentru prima data in Romania

Bucuresti, 27 aprilie – Faimosul duo francez Make The Girl Dance vine pentru prima data in Romania. Pe 6 mai, la Berlin Club din Bucuresti, John Riley (The Funky Mamas) incalzeste atmosfera, iar The Model creste pulsul petrecaretilor cu ritmuri irezistibile de Dark Techno Baroque. Make The Girl Dance Party rewarded by Carlsberg se anunta o petrecere de neuitat pentru cei care vor raspunde provocarii. Marca Carlsberg a anuntat recent o noua pozitionare internationala, care incurajeaza consumatorii sa faca un pas inainte, sa ia deciziile corecte, iar Carlsberg este recompensa bine meritata. Petrecerea Make The Girl Dance, That calls for a Carlsberg! Proiectul muzical Make The Girl Dance a aparut ca reactie la o declaratie faimoasa a trupei britanice Franz Ferdinand: “compunem melodii pentru a face fetele sa danseze”. Aceasta fraza va reveni constant in mintea membrilor viitorului proiect “Make the girl dance” si va reprezenta firul rosu care-i va lega in activitatea lor. Greg Kozo si Pierre Mathieu, fondatorii proiectului, se vor intalni intamplator la un DJ set intr-un club parizian si vor incepe apoi sa colaboreze pentru a dezvolta ceea ce va fi stiut de toti drept “Make the girl dance”: un electro-rock intens si copilaresc, care, cu complicitatea fanelor, va urmari sa le “dezmembreze” corpul cu beat-ul sub-basilor sai. Talentul lor va fi imediat apreciat si astfel vor fi rugati sa remixeze titluri la moda, ale unor artisti in voga: Mlle K, Ace Out, Ben Mono, Something a la Mode sau chiar si piese ale cunoscutei trupe Franz Ferdinand. “Baby, Baby, Baby”, hitul care-i va lansa pe cei doi fondatori, va impaca gusturile tuturor fanilor cu versuri usor subversive, animate de un ritm electro-pop si scoase in evidenta de scratch-urile ucigatoare ale lui Naughty J de la NTM. Membrii “Make The Girl Dance” vor deveni invitatii obisnuiti ai cluburilor celor mai frecventate cluburi din Paris, de la Fleche d’Or pana la Paris-Paris, trecand prin Baron si prin Showcase sau din Lyon, Toulouse sau Rouen. Indiferent de loc, publicul va ingenunchia in fata spectacolului lor muzical.
Pentru ca Romania nu s-a tinut departe de ritmurile Frantei electro, Make The Girl Dance au acceptat sa mixeze in premiera pentru publicul roman in cadrul Make The Girl Dance Party. Tot de dragul noptilor albe, la petrecere se vor alatura doi dintre DJ-ii cei mai in voga: The Model si John Riley (The Funky Mamas). ###
Make The Girl Dance Party rewarded by Carlsberg incepe vineri, 6 mai 2011, dupa ora zece la Berlin Club (adresa: strada Constantin Mille, numarul 4). Biletele pot fi achizitionate cu 20 de Ron (pana pe 6 mai, ora 24:00) si cu 30 de Ron (6 mai, dupa ora 24:00). Pana pe 6 mai, biletele pot fi cumparate din magazinele Germanos si Diverta, sau online, pe shop.artmania.ro, eventim.ro si myticket.ro.