Facultatea iti ia bani ca sa fii sclav, noi te invatam GRATUIT cum sa fii liber!


Esti student si te sperie gandul ca desi bagi o gramada de timp/bani/energie in facultate, siguranta locului de munca este practic iluzorie si chiar daca ajungi sa ai un job, vei lucra la construirea visului altuia in loc sa lucrezi la construirea visului tau, traind mereu cu frica ca te poate da afara din moment in moment din cauza instabilitatii economiei mondiale PLUS iti dai seama ca te aflii in cea mai deficitara categorie impozitata, in care statul iti ia cea mai mare parte din bani, fara ca tu sa ii mirosi?

Salutare, numele meu este Tania Tita si tocmai sunt in proces sa lansez ceva fabulos. Daca te aflii in categoria de mai sus, insa vrei sa contribui la ceva inedit, atunci ar trebui sa ne intalnim.

Noi te vom invata GRATUIT cum sa iti castigi libertatea financiara si sa ai controlul asupra timpului tau, urmarindu-ti pasiunea!

Tot ce-ti cerem inapoi este sa ne asisti ca voluntar in implementarea proiectelor noastre si sa inveti, implementand practic tot ce ai nevoie pentru a-ti duce mai apoi propriile proiecte de la IDEE la BANI si IMPLINIRE PERSONALA.

Capacitati necesare pe care e indicat sa le ai pentru a fi alaturi de noi:

 • Sa fii antrenabil, pasionat si dedicat
 • Sa stii si sa vrei sa lucrezi intr-o echipa, avand dorinta de munca
 • Pozitiv, plin de viata si increzator
 • Atitudinea pozitiva este unul dintre factorii cheie. Daca nu o ai, atunci locul tau nu e alaturi de noi.

Uite care sunt domeniile de interes pentru noi.  RETINE ca nu conteaza daca ai sau nu experienta in domeniul respectiv, conteaza doar sa vrei sa inveti.

Copywriteri WANTED

Esti pasionat de copywriting sau vrei sa inveti sa fii unul dintre cei mai talentati copywriteri?Ai cateva cunostinte de baza despre afacerile pe internet sau esti interesat  sa inveti cum se fac?

Esti pasionat, dedicat, focusat pe a aduce cat mai multa valoare mediului in care te aflii si oamenilor de langa tine? Ai visat vreodata sa fii alaturi de oameni focusati, orientati catre prosperitate si dezvoltare continua, care doresc sa creeze ceva cu adevarat valoros pentru comunitatea lor? Atunci e cazul sa actionezi IMEDIAT.

Insa, trebuie sa te avertizez inca de la inceput – suntem un grup de oameni dedicati- ne luam propriile responsabilitati asupra noastra si ne dorim binele cel mai mare pentru cei din jurul nostru. Daca doar te uiti dupa un job, unde sa pierzi cateva ore pentru ceva extra-cash, esti o persoana delasatoare si negativa, atunci e clar ca locul tau NU E AICI. Nu te amagi singur de pomana.

Insa, daca lucrurile stau diferit, acum s-ar putea sa ai ocazia sa vii alaturi de un grup de oameni geniali si creativi, alaturi de care sa construiesti ceva de care sa fii cu adevarat mandru. Tu Alegi!

Acelasi mesaj il avem si pentru alte domenii de interes, cum ar fi:

 1. 1. Web-masteri (fie esti unul dintre , fie ai ocazia sa inveti sa fii unul dintre)
 2. 2. Web-designeri
 3. 3. Tehno-redactori
 4. 4. Echipa Social Media
 5. 5. Grafica film
 6. 6. Serviciu clienti
 7. 7. Coordonatori de proiecte
 8. 8. Publicitate

Actioneaza ACUM!!!

Contact:

E-mail: Tania.tita@getinspired.tv

Telefon: 0753 428 900