Fabrica de Ciocolata- cea mai in voga activitate corporate!

Societe Gourmet lanseaza un nou produs corporate fun: team building cu ciocolata. Fabrica de ciocolata este un concept nou in Romania propus pentru evenimentele speciale din povestea unei echipe corporate: Xmas party sau orice pofta de dulce si bine.

Atelier de praline artizanale la care participantii creeaza propriile praline din ciocolata cea mai buna, de la umpluturi sezonale, decoratiuni creative si pana la personalizarea cutiei speciale pentru cadou.

Fabrica de ciocolata este deschisa din  noiembrie 2011 pana in aprilie 2012 si nu este o cladire ci un concept irezistibil ce poate fi implementat in orice locatie.

Participantii vor fi creatorii delicioaselor praline de ciocolata, realizand umpluturile felurite din cea mai buna ciocolata cuvertura frantuzeasca, pana la decoratiuni creative cu foita de aur, petale de flori comestibile, nuci sau caramel. Fiecare participant la aceasta experienta irezistibila va pastra cat de multe praline a putut finaliza si le va ambala in cutii delicate personalizate dupa dorinta si inspiratia creatorului.

Pe toata durata experientei dulci, echipele vor putea servi celebrul gluhwine (vin fiert cu mirodenii si fructe), iar in continuarea conceptului, atelierul de creatie praline poate fi combinat cu alte doua workshop-uri savuroase: degustare de ceai sau degustare de vinuri.

Pentru echipe numeroase ce isi doresc in exclusivitate experienta pralinelor de ciocolata, va veni direct din Hamburg alaturi de chef Daniel Wendorf, chef pattisiere Claudia Gast.

 

Mai multe informatii despre Fabrica de Ciocolata: info@societegourmet.ro; +40 721 223 385.

http://www.societegourmet.ro