Fa parte din spectacol! Urca pe scena Gala Balurilor 2010!

Vrei sa apari pe scena Galei Balurilor? Fie ca ai o trupa de muzica, dans sau stand up-comedy, dar munciti mult si stati ore intregi in repetitii, noi te asteptam la Gala Balurilor. Inscrieti-va la Fa parte din spectacol! si puteti avea ocazia sa fiti invitati pe scena Galei Balurilor, alaturi de cei mai tari interpreti ai momentului, in fata a mii de oameni si sa le aratati tuturor cat sunteti de buni si cat de mult ati muncit.

Fa parte din spectacol! este o noua oportunitate pe care evenimentul Gala Balurilor 2010 o ofera liceenilor care doresc sa se afirme, alaturi de concursurile deja indragite precum Cel mai bun Bal al Bobocilor, Miss Popularitate Bucuresti si, evident, Miss Boboc Bucuresti.

In desfasuratorul Galei Balurilor 2010 se regasesc 3 locuri libere care asteapta sa fie ocupate de tineri talentati din liceele bucurestene. Acestia vor fi vazuti de mii de oameni prezenti la evenimentul ce va avea loc la Jet Set Events Hall pe 22 mai 2010, precum si de presa sau producatori.

Conditia de participare este ca membrii trupei sa fie elevi ai unui liceu bucurestean, insa nu este obligatoriu ca toti membrii sa fie din acelasi liceu. Se admite ca fiecare trupa sa aiba in componenta un membru care sa nu fie elev de liceu.

Inscrierea in competitie se realizeaza prin completarea formularului de inscriere, disponibil pe www.galabalurilor.ro, sectiunea Fa parte din spectacol!. Perioada in care sunt asteptate inscrierile este 15 martie – 18 aprilie.

Gala Balurilor 2010 este un eveniment organizat de OneBeat (www.onebeat.ro) si Vertical Mind (www.verticalmind.org), Primaria Municipiului Bucuresti, Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret Bucuresti, Scoala Democratiei.

Le multumim partenerilor: Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Consiliul Municipal al Elevilor;  precum si partenerilor media ai evenimentului: KISS TV si KISS FM,  Sapte Seri, viatadeliceu.ro, revista Bravo, Teen Press, 220.ro, revista Bravo Girl, Status Pimp, muzicabuna.ro, port.ro, calificativ.ro, referat.ro, presainblugi.com, myjob.ro, bloguri.myjob.ro, okazii.ro, calendarevenimente.ro.

Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie:

PR Gala Balurilor

sol@galabalurilor.ro

dana@galabalurilor.ro