F64 aniverseaza 10 ani pe 10 octombrie intr-un sediu nou

Se implinesc 10 ani de F64 pe piata foto-video din Romania, prilej cu care se deschide cel mai mare spatiu comercial dedicat echipamentelor si accesoriilor foto. Va asteptam pe 11 octombrie sa descoperiti noul nostru magazin de 1300 mp din bulevardul Unirii nr. 45.
F64 a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri cu 22.5% in 2010, fata de 2009, si o crestere a profitului cu 88%.

F64 a intrat pe piata foto-video din Romania in anul 2001. Anul acesta implineste 10 ani, ce vor fi sarbatoriti o data cu deschiderea celui mai mare magazin foto din sud-estul Europei. Va fi un spatiu de 1300 mp, situat in Bulevardul Unirii nr. 45, unde veti gasi echipamente si accesorii foto-video variate.

Cei 10 ani au insemnat multa pasiune si implicare. Compania a demarat activitatea comerciala cu doi angajati si a ajuns ca in prezent sa numere 92 angajati. Dezvoltarea continua se bazeaza pe comunicare si abordare deschisa, pe bunavointa si intelegere fata de tot ceea ce reprezinta client si solicitarile acestuia.

„F64Studio îşi propune să aprofundeze necesităţile fotografilor, punându-le la dispoziţie orice material, de la un simplu trepied la cele mai performante aparate şi accesorii pentru studio. Datorită personalului specializat, vă putem consilia şi învăţa despre rolul unui filtru de polarizare, dar şi despre o cameră compactă, potrivită pentru distracţie. Nu în ultimul rând, stocurile generoase vă permit să alegeţi dintr-o gamă largă, orice obiect fiind la dispoziţia celor ce vor să probeze înainte de a lua o decizie“, declara Marian Alecsiu, Manager General

Desi in plina criza, F64 a stiut sa investeasca in relatiile cu clientii sai avand o cifra de afaceri in crestere de la an la an. In 2010 am inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 11.35 milioane de euro, cu 22.5% mai mare decat in 2009. Profitul de 600.000 de euro a crescut cu 88% fata de profitul din 2009. Cifra de afaceri F64 a fost in 2008 cu aproape 70% mai mare decat in 2007, pana la o valoare de 9,1 milioane de euro, pe fondul iesirii de pe piata a mai multor magazine cu profil de procesare/printing, precum si a cresterii cererii pentru aparate foto DSLR.

“Va asteptam pe data de 11 octombrie, incepand cu orele 9:00 in noul magazin foto-video, credem noi cel mai mare din sud-estul Europei. Aparate foto, obiective, trepiede, genti, filtre, lumini de studio si alte accesorii va vor intampina in cei 1300 mp din noul nostru sediu”, mai spune Marian Alecsiu.

Despre noi
F64 este magazinul dedicat pasionatilor de fotografie, locul unde aparate, trepiede, echipamente de studio si accesorii iti dau intalnire in fiecare zi.
In prezent, compania numara 92 angajati si are doua sedii: cel al magazinului si un al doilea, al studioului foto, unde se organizeaza cursuri de specialitate sau diverse campanii de marketing. Din 11 octombrie 2011 li se alatura cel de-al treilea magazin, cel mai mare spatiu comercial dedicat echipamentelor foto-video din sud-estul Europei.
F64 inseamna atat un spatiu fizic pentru o gama variata foto-video cat si un magazin online, pentru clientii din provincie sau pentru cei care agreeaza sistemul platilor online si al livrarilor la domiciliu. F64 este administrator al magazinului Nikon din Romania, situat in Baneasa.

F64, grupul celor 7 fotografi din San Francisco, ne-a inspirat in alegerea denumirii companiei. Dintre membrii marcanti fac parte: Ansel Adams, Willard Van Dyke, John Paul Edwards. Prima expozitie reprezentativa a grupului F64 a avut loc pe data de 15 noiembrie 1932. Din punct de vedere tehnic, f64 reprezinta o valoare mica a diafragmei, ce ofera o mare profunzime de camp.