F. CHARM invitat la First Party @ Reyna Club, Vineri 17 Februarie! F. CHARM invitat la First Party @ Reyna Club, Vineri 17 Februarie!

Dupa deschiderea oficiala de saptamana trecuta, Reyna Club va invita vineri 17 februarie la First Party! Eveniment special, primul concert de promovare al piesei Alma del Alma in Bucuresti, alaturi de F.CHARM!

Dupa ce a colaborat cu Emil Lassaria inregistrand impreuna 10 piese si lansand doua single-uri, “9MM” si “Guantanamera”, care au avut succes atat in tara cat si in strainatate, F.Charm s-a hotarat sa schimbe putin registrul muzical si sa colaboreze de aceasta data cu o voce feminina. Astfel a aparut piesa “Alma del Alma” feat.Xonia, produsa de F.Charm si Pol, adica FlyinState.

Lansat sub sloganul: WE START THE PARTY, Reyna Club deschide noul sezon de petreceri avand  invitati de marca, show-uri impresionante alaturi de trupa de dansatori si DJs rezidenti, flair bartending shows si multe momente speciale pe parcursul noului sezon!

Don’t miss the party!

Reyna Club este situat in Centrul Istoric, Str. Blanari Nr.1, si detine o capacitate de 350 de persoane, cu spatii dispuse pe doua nivele si posibilitatea de a rezerva o masa sau a gasi un loc la cele doua baruri, dar si parcare proprie.

Va asteptam in timpul zilei la Reyna Café & Lounge! Atmosfera chill-out si ofertele speciale sunt doar un preview pentru serile din Reyna Club!

Info/Rezervari: 0722 458 293

contact@reynaclub.ro