Extractul de frunze proaspete de măslin, o binefacere pentru sănătate

extract-maslinGreen Boutique prezintă extractul din frunze proaspete de măslin australian Comvita,  produs care are multiple proprietăţi şi binefaceri pentru sănătatea noastră. Este bogat în antioxidanţi. Oferă un ajutor natural pentru tensiunea arterială şi colesterol. Iarna poate fi folosit pentru susţinerea sistemului imunitar.

Pentru fabricarea acestui extract se folosesc doar frunze proaspete, mai degrabă decât frunze uscate sau pulberi reconstituite. Testarea È™tiinÈ›ifică arată că extractul lichid din frunze de măsline fabricat  din frunze proaspete are un spectru mai larg de proprietăţi. Prin utilizarea frunzelor proaspete – recoltate la răsăritul soarelui, È™i prelucrate înainte de prânz, în aceeaÅŸi zi, se evită uscarea, deteriorarea È™i degradarea frunzelor.

Astfel extrasul poate păstra o combinaÈ›ie echilibrată de antioxidanti aÈ™a cum se găseÈ™te în mod natural în frunze proaspete de origine. “Echilibrul natural” într-o frunză de măslin proaspătă oferă o capacitate de mult mai puternic impotriva efectelor radicalilor liberi decât atunci când componentele individuale sunt izolate – aceasta implică o acÈ›iune sinergică între flavonoide, oleuropeoside È™i fenoli.

Fiecare 5 ml de extras conţine 22 mg de Oleuropein, principalul component activ din frunza de măslin.

Sistemul unic de extracție din frunze proaspete practicat de Comvita păstrează Oleuropein plus alţi polifenoli care apar în mod natural. Polifenolii din plante conţinuţi în extractul de frunze de măslin acţionează pentru a oferi beneficii mai mari decât acțiunea Oleuropeinului singur.

Știm cu toții sucurile proaspete sunt mult mai bune pentru sănătatea noastră, dacă acestea sunt stoarse, mai degrabă decât reconstituite din pulberi uscate. Este exact la fel pentru extractul de frunze de măslin.

Extractul de frunze de măslin nu conține nici arome, coloranți, conservanți, alcool, zahăr, lactoză, amidon, drojdie, gluten sau produse de origine animală artificiale.

Măslinul este cultivat cu cel puţin 3500 de ani înaintea erei noastre, pentru fructele sale şi pentru ulei. Numele ştiinţific al arborelui, Olea, vine de la cuvântul care semnifica ulei la grecii antici. La acea vreme, se foloseau frunzele de măslin pentru a dezinfecta rănile. Anticii le atribuiau virtuţi antiseptice şi proprietatea de a combate tot felul de infecţii. În secolul XIX, a fost folosit şi pentru a combate malaria.

În prezent, acest extract, de frunze proaspete de măslin, este recomandat pentru ameliorarea circulaţiei sangvine, pentru a preveni şi a trata hipertensiunea şi arterioscleroza.

Pe scurt, un produs care vă poate ajuta la orice vârstă şi în orice perioadă.
Mai multe despre acest produs puteţi afla la link-ul următor: http://www.greenboutique.ro/extract-din-frunze-proaspete-de-maslin-500ml.html