Extensii de gene CilsàCils – lansate de Beauty One Distribution

Beauty One a lansat pe piata infrumusetarii profesionale o metoda revolutionara si spectaculoasa de infrumusetare, extensiile de gene semi-permanente CilsàCils. Procedura pune accent pe importanta ochilor atat din punct de vedere estectic cat si relational si completeaza in mod natural frumusetea fiecarei femei.


Beauty One a lansat pe piata infrumusetarii profesionale o metoda revolutionara si spectaculoasa de infrumusetare, extensiile de gene semi-permanente CilsàCils. Procedura pune accent pe importanta ochilor atat din punct de vedere estectic cat si relational si completeaza in mod natural frumusetea fiecarei femei.
Se spune ca ochii sunt poarta sufletului, asadar Beauty One a gasit solutia pentru a avea cei mai frumosi ochi: extensiile de gene fir cu fir semi-permanente. O date aplicate, extensiile de gene va vor inzeci frumusetea, fie noaptea, fie ziua pentru o perioada de mai mult de 2 luni fara sa va afecteze genele naturale.
Extensiile de gene semi-permanente de aplica pe fiecare geana in parte fara sa va dea un aer nefiresc asa cum se intampla la folosirea genelor false. Inovata si revolutionara gama CilsàCils- Franta ofera posibilitatea schimbarii fizionomiei genelor dumeavoastra, redandu-le densitatea, volumul, lungimea si gratia; toate acestea pastrand aspectul natural datorita dimensuinilor diferite;lungi, medii, scurte, numarul lor variind in functie de necesitate.
O data aplicate corect, extensiile de gene fir cu fir semi permanente par a fi atat de naturale incat nu se deosebesc de genele dumneavoastra naturale. Se aplica, cu ajutorul unui aditiv special, extensii de gene care imita perfect culoarea si textura celor naturale pe si intre genele naturale. Aditivul nu este toxic, nu afecteaza ochii si nici macar genele natuarale.
Aplicarea lor nu este dureroasa. Culoarea poate fi aleasa dupa gustul fiecareia. Extensiile de gene semi-permanente nu se observa deloc ca sunt false, iar oftalmologii nu au raportat niciun fel de intolerante si reactii adverse pentru ochi. Ele rezista la apa, soare si in cazul folosirii solarului se protejeaza cu ochelarii speciali sub care recomandam doua discuri de cotton pentru o dubla protectie.Si ca si constatare dupa aplicarea extensiilor de gene nu veti inceta sa va admirati in oglinda!
Extensiile de gene semi-permanente CilsàCils sunt distribuite de catre Beauty One Distribution, companie cu evolutie spectaculoasa de-a lungul anului 2007-2008.Pe langa extensiile de gene semi-permanente Beauty One importa si distribuie tehnologie estetica de ultima generatie precum Eximia, Starvac, Termosalud, Decomedical, Beauty Progress, Easy Light precum si aparatura pentru IPL, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, presoterapie, testare corporala, de nelipsit intr-un salon de frumusete. Pe langa toate acestea, Beauty One vine in intampinarea nevoilor voastre cu mobilier, accesorii si consumabile diverse. Cu alte cuvinte, totul pentru frumusete, intr-un singur loc.
Beauty One Distribution
Departamentul general: 0724.244.401; 0723.139.134; 0722.656.381;
Departament vanzari Bucuresti: 0724.244.402; 0724.244.405
Departament vanzari Transilvania:0364 .104.489; 0730.002.951; 0724.244.403;
Telefon fix: 021.252.13.08;Fax: 021.310.44.35
Email: office@beautyone.ro