Expozitia Internationala de Franciza si Branding

Expozitia Internationala de Franciza si Branding  isi deschide portile pentru a treia oara in luna mai

Asociatia Romana de Franciza, in parteneriat cu Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Ministerul Culturii si Patrimoniului National, organizeaza, in perioada 17-18 mai, la Sala Palatului, a treia editie a International Franchise and Branding Exhibition.

Brandurile autohtone, francizorii si master francizatii isi pot rezerva, in premiera, standurile online, beneficiind de asistenta continua. La numarul dedicat evenimentului, 074666 IFBE adica 0746664323, personal specializat va sta la dispozitia celor interesati pentru detalii suplimentare.

Pastrand traditia organizarii de evenimente conexe, si in acest an ARF ofera accesul gratuit al publicului la tematici ofertante: Forumul de Franciza a Tarilor de la Marea Neagra si Balcani, lansararea oficiala a campaniei Sustin Brandul Cultural Romanesc, Tinerii Antreprenori, Femeia Antreprenor fiind doar cateva dintre subiectele pe care le vor aborda specialistii prezenti, din partea Ministerelor partenere, profesori universitari de la Harvard, Aydin University, ASE, Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, avocati si consultanti din Irlanda, UK, Croatia, Polonia, Bulgaria, Serbia, BSEC, BSFF.

Accesand www.ifbe.ro puteti afla de ce sa deveniti expozanti, care este draftul agendei expozitionale, cine sunt partenerii media dar si alte detalii interesante.

De asemenea, ARF initiaza cursuri de specializare in franciza, la finele carora se elibereaza diplome de catre Universitatea East London, divizate pe module si care au o larga adresabilitate. Cursurile vor fi sustinute de un lector de la Harvard University si se vor derula timp de 2 zile,  fiind structurate pe module.