Expozitia “Ecosisteme”, artist Lavinia Musat

"Ecosisteme"Atelierul de creatie Sultana va invita in perioada 22 martie – 15 aprilie 2011 la expozitia “Ecosisteme”, semnata de artist plastic Lavinia Musat.
Pornind de la interactiunea omului cu mediul inconjurator si ajungand la armonia reciproca, ce ar trebui sa joace un rol cotidian in existenta noastra, ecosistemul devine mai pregnant, mai prezent, mai vizibil.
“In aceste lucrari, pana si suprafata joaca un rol foarte important si nu este intamplatoare. Dominatia cercului vine sa sugereze idea perfectiunii din plan realizata prin interactiunea dintre elementele care formeaza ecosistemul si-l sustin prin armonie. Este vorba aici despre armonia dintre obiectele lumii inconjuratoare, lumi in care ne desfasuram noi,oamenii, propria existenta… Pornind de la ideea ca exista un sens al lucrurilor ne putem imagina un lant desfasurat de evenimente caracteristice lumii noastre. Orice forma de viata se naste, se dezvolta, se perpetueaza si moare.
Acest proiect este o forma de a intoarce naturii ceea ce mi-a dat”, marturiseste tanara artista, motivand acest proiect plastic.
Expozitia va putea fi admirata in aceasta perioada, de luni pana vineri, intre orele 11.00 – 17.00.

Vernisajul va avea loc marti 22 martie, ora 18.00.
Invitat special dna. Marilena Preda Sanc, Conf.Prof.Univ.Dr. – Universitatea de Arta Bucuresti.

Va asteptam cu drag!
Rodica Sultana, art manager
Sultana Art

Adresa Atelierului: Calea Grivitei nr.403, Bl. R, sc.B, subsol (intrare prin spatele blocului), sector 1, Bucuresti.
Ne puteti contacta la telefoane: 0216681822, 0723339352, 0724044624
Sau e-mail: rosultana.art@gmail.com
ateliersultana@gmail.com
sultanaart@rocketmail.com

De asemenea puteti vizita si blogul nostru
http://sultana-art.blogspot.com