Expoziția de Pictură Popas la Conacul Otetelișanu

 

Un eveniment Contemporanii la TNB, spațiul expozcontemporanii_popas_la_conacul_otetelisanu_sorin_iosub_pt maria_pascițional din Foaierul Sălii  Media, aripa Intercontinental, 10 mar/10 aprilie 2015.

Avem deosebita plăcere să vă anunÈ›am deschiderea expoziÈ›iei de pictură Popas la Conacul OteteliÈ™anu, marÈ›i, 10 martie, orele 19:00, la Teatrul NaÈ›ional I. L. Caragiale BucureÈ™ti, în foaierul Sălii Media – aripa Intercontinental, PiaÈ›a Universității, Bdul. Nicolae Bălcescu nr. 2.

Expoziţia reuneşte peste 60 de lucrări de artă plastică și vizuală sub semnătura a patru pictori români: Sorin Iosub, Marcel Lupșe, Christian Paraschiv și Mihai Sârbulescu, a artistului multimedia Maria Grigorescu și a graficianului Mihail Alexandrescu. Alături de aceștia, scriitorul și eseistul Costion Nicolescu semnează conținutul editorial al catalogului expoziției.

Lucrările expuse, catalogul expoziției și documentarul filmat reprezintă o frântură din experiența celor șase artiști invitați în cadrul taberei de creație Popas la Conacul Otetelișanu, acțiune organizată în luna octombrie a anului 2014, în cadrul Proiectului Contemporanii, cu sprijinul Fundației Domeniul Otetelișanu.

În deschiderea evenimentului: scriitorul Costion Nicolescu și curatorul expozitiei, Maria Pașc.

 Expoziția poate fi vizitată în perioada 10 martie/10 aprilie 2015 în orele de program ale TNB. Accesul în sala de expoziție se va efectua prin intrarea de la Sala Atelier.

Echipa Contemporanii

contact@contemporanii.org

www.contemporanii.org

 

________________________________

Contemporanii este un proiect initiat si derulat de Asociatia Fauritori care isi propune valorizarea Culturii romanesti actuale prin favorizarea actului de creatie, abordat intr-o perspectiva unitara cu creatorul. Proiectul Contemporanii are ca obiectiv organizarea si sustinerea de activitati artistice si socioculturale, pentru educarea sensibilităţii estetice a publicului.