EXPO CONSTRUCT – AMBIENT și IMOBILIARE, ediția a II-a, 29 IUNIE – 1 IULIE 2012, Galeria Comerciala Real 1, Oradea (Calea Aradului)

EXPO  CONSTRUCT – AMBIENT  și IMOBILIARE , editia a II- a.

Timp de trei zile, de vineri şi până duminică orădenii pot consulta oferta de noi apartamente sau de case, soluții pentru construcții, amenajări, design, casă și grădină. După succesul avut la prima ediție, Expo Construct – Ambient și Imobiliare revine anul acesta, la a doua ediție, tot la Galeria Comercială Real 1 ( Calea Aradului)  din Oradea.

Evenimentul reprezintă o foarte bună oportunitate, atât pentru ofertanţi cât şi pentru cumpărători de a se întâlni şi a vedea cum pot ajungă la un punct comun.

     Casa de vis

Fie că sunteți în cautarea unei case, unui apartament sau va gândiți să renovați vechea locuință, la Expo Construct- Ambient si Imobiliare veți găsi soluția.

Pe lângă ofertele imobiliare la expoziție se pot găsi produse pentru redecorarea casei: mobilier, covoare, panouri și ziduri de bule, perdele de apă, perdele de lumină, instalații din fibră optică, uşi de interior și exterior, uși din lemn, uși de garaj, accesorii, ferestre, jaluzele, stoluri, plase contra insectelor, rolete, porți de garaj, automatizări, bariere, decoraţiuni polostiren, tencuială decorativă, amorsă colorată, abrazive, dar și alte materiale de care ai nevoie pentru amenajarea casei tale.

Gradina – oaza de odihnă în zilele călduroase

Zilele călduroase de vară ne îmbie deja să ne gândim la posibilitățile de amenajare a grădinii, să căutam idei pentru realizarea unor spații verzi de vis. Fie ca vorbim de mobilier de gradină, din lemn sau din teak, umbreluțe copertine sau paviloane de grădină, balansoare, bancuțe, suporturi de flori, piatra decorativă, sau ornamente în diferite forme sau culori, etc

Dorim să adunăm la un loc o ofertă completă din domeniul construcțiilor – ambient – design – casă și gradină, unui public din ce în ce mai pretențios. Avem convingerea că în cadrul acestui eveniment oradenii vor avea parte de o prezentare excelentă a produselor și serviciilor, deoarece factorul determinant în luarea deciziei de cumpărare este dialogul și încrederea în partenerii de afaceri. Vor participa firme din Bihor, București si Timiș care pun la dispoziția vizitatorilor, oferte promoționale și consultanță gratuită.

Evenimentul se desfăşoară pe parcursul celor trei zile, între 29 iunie şi 1 iulie, la Galeria Comercială Real 1 din Calea Aradului, conform programului de funcţionare a galeriei, adică între orele 09.00 şi 21.00. Vizitatorii Expo Construct – Ambient si Imobiliare, ediția a – II-a pot folosi mașina personală sau mijloacele de transport în comun- linia 20 și 21, iarintrarea este bineînțeles gratuită.

     Pentru informații suplimentare:


Loredana Curiac
Organizator târguri și evenimente
Telefon: 0730/720836
0754/474791

Adresa: Galeria Comerială Real 1, la etaj – Str.Ogorului Nr.171
Website: www.publicitate-evenimente.ro , www.revista-celmaibunpret.ro

Email: office@publicitate-evenimente.ro