Expo – Mineral Flowers

Institutul Geologic al Romaniei organizeaza in perioada 6 – 8 aprilie 2012, la Muzeul National de Geologie „ Expo Mineral Flowers”, expozitie cu vanzare de cristale, bijuterii, flori de mina.

Florile de mina, vedetele acestei expozitii, sunt esantioane  de minerale recoltate din subteran,  avand calitati estetice deosebite datorita concresterii cristalelor, a culorii, a formelor si a dimensiunilor de exceptie. care

Se spune ca, pe lângă frumuseţea lor decorativă, florile de mină pot fi amplasate în locuri unde se doreşte creearea unor vibraţii puternice cu efect terapeutic si mai ales purificarea mediului de vibraţiile negative.

Deschisa publicului in intervalul orar 10,00-18,00 expozitia reuneste  artisti hand-made, geologi, bijutieri, iubitori de frumos.

Cristalele, bijuteriile din pietre pretioase si semipretioase, obiectele de decor expuse spre vanzare pot fi de asemenea utilizate în armonizare pe timpul meditaţiei sau ca un deosebit cadou.

 

 

De Florii, in holul principal, va fi exusa o deosebita floare de mina, iar vizitatorii cu nume de floare  vor beneficia de intrare gratuita.

Preț bilet:   8 lei/ 4 lei redus ;

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 021/212.89.52.