Experți la nivel internațional în domeniul HR îți dau întâlnire, între 12 și 13 octombrie, la Conferința Great People Inside “The New World of Work”

Lumea muncii este în continuă schimbare

Un nou val de revoluții tehnologice afectează locurile de muncă, industriile și modelele de afaceri tradiționale. Modul în care lucrăm se schimbă; oportunitățile create de globalizare, progres tehnologic și schimbări demografice ne fac să regândim caracterul și semnificația „muncii”.

Oamenii sunt tot mai adesea angajați în domenii netradiționale de lucru, utilizând tehnologia pentru a transforma modul în care abordează munca; există oportunități mai mari de a inova, de a exercita un grad mai înalt de autonomie și flexibilitate, dar există și provocări semnificative cauzate de nesiguranța traseului profesional și a locului de muncă.

Există oportunități mai mari pentru companii de a-și consolida succesul în sfera resurselor umane, de a îmbunătăți retenția, de a reduce discrepanțele din planul abilităților și de a spori în mod semnificativ adopția sistemelor de management al talentelor, dar există și provocări semnificative cauzate de lupta aprinsă pentru talente, plecarea în masă a liderilor și nivelurile scăzute de implicare a angajaților.

ÃŽn acest context, Great People Inside România, cu sprijinul Colegiului Psihologilor din România, filiala BraÈ™ov È™i a AsociaÈ›iei Psihologilor BraÈ™oveni, în parteneriat cu Dima Consulting Group È™i Profiles Research & Development, organizează în perioada 12-13 Octombrie 2016, ConferinÈ›a: „The New World of Work”, Hotel Kronwell –Bulevardul Gării, nr. 7, BraÈ™ov.

Reunind analiști, practicieni și lideri de opinie de renume mondial, programul de două zile combină în mod interesant prezentări tematice, discuții de grup, conversații îndrăznețe și oportunități de networking, cu scopul de a oferi instrumente și idei pentru creșterea productivității, valorificarea oportunităților și pregătirea pentru schimbările rapide ce au loc pe piața muncii.

Vor fi dezvăluite instrumente noi de evaluare și dezvoltare a angajaților, va fi lansată cea mai complexă platformă de Talent Management & Assessment Solutions: GR8PI – o soluție de tip cloud, configurabilă și 100% customizabilă, fiind un concept unic în industria HR.

Îl vom vedea pentru prima dată în România în calitate de Key Note Speaker al evenimentului pe Dan Hill renumitul expert internațional în citirea microexpresiilor faciale prin intermediul instrumentului cunoscut datorită serialului “Lie to me” și bestseller-ului “Blink”.

Evenimentul aduce keynote speakeri de talie internațională din Statele Unite ale Americii, Israel, Irlanda, Danemarca dar și nume cunoscute din domeniul HR cu un background puternic în mediul de business românesc:

Virginia Păuna, Project Leader al Best Employers Study – AON România, Aliz Kosza Business Strategist – Business Mentor – Public Speaker, Olimpia Mesa, Fondator & Director al Instructional Design & Book to Coursesâ„¢ Online School, Dr. Isaac Sheps, Senior Executive Advisor Carlsberg Breweries, Andrew Neitlich, Fondator & Director – Center for Executive Coaching, Dan Brumboiu, Director General – Polipol Mobilă, Mihai Găvan, Sales Manager – Romanian Software, Ultan Ó Broin, Director Applications User Cloud Experience – Oracle EMEA, Cătălin Blaga, Trainer, Virgil Stănescu, PreÈ™edinte – Steaua CSM EximBank.

Printre temele lansate spre dezbatere în cadrul conferinței se numără:

  • Leadership, diversitate È™i practici în continuă schimbare în domeniul dezvoltării resurselor umane (HRD), într-un context global
  • Impactul învățării automatizate È™i al inteligenÈ›ei artificiale în HR
  • Flexibilitatea la locul de muncă -esenÈ›ială pentru retenÈ›ia angajaÈ›ilor
  • InfluenÈ›a reÈ›elelor sociale în recrutare È™i selecÈ›ie
  • DescoperiÈ›i Astăzi, practicile de Mâine din domeniul HR
  • Cum să stăpâniÈ›i arta „engagement-ului”
  • Intrarea generaÈ›iei Z pe piaÈ›a muncii

Aflată la cea de-a XIII-a ediție, conferința face parte din seria de evenimente organizate de Profiles International România care a devenit Great People Inside, fiind singurul eveniment de resurse umane care s-a desfășurat timp de 13 ani consecutiv în România.

Parteneri ai evenimentului: Polipol, Contempo Cars, Romanian Software, Tuborg,  AON și Best Smart.

Parteneri media ai evenimentului: Realitatea TV, KISS FM, Mix TV, Mix 2 TV, Revista Cariere, HR Manager, 4Career, Learn&Go, Stirea Zilei.com, Detectiveconomic.ro, Biztop.ro, Revista Metropola, Prețul Zilei, myTEX, Brașovultau.ro, Monitorul Expres, Radio Brașov, Jurnalul de Maine. 

 

Pentru înscrieri și mai multe detalii despre eveniment vă rugăm accesați pagina:

http://profilesinternational.ro/conferinta2016/