Experti Auto, prima platforma de consiliere pe piata auto second hand

Auto.ro a implementat Experti Auto, singura platforma din Romania care faciliteaza tranzactiile de masini second hand prin intermediul consilierii oferite de specialisti in domeniul auto.

 

Adresandu-se atat cumparatorilor cat si vanzatorilor de masini second hand, platforma Experti Auto implementata in cadrul portalului Auto.ro ofera un serviciu menit sa faciliteze tranzactiile auto, sa ofere consultanta, siguranta si sa conduca implicit catre luarea celei mai bune decizii.

 

Avizul specialistilor reprezinta un factor important pentru majoritatea cumparatorilor si vanzatorilor de masini second hand iar prin intermediul acestei platforme, Auto.ro le ofera accesul catre expertii specializati in domeniul auto.

 

Experti Auto ofera mijloacele necesare evaluarii corecte a oricarei masini. Asistenta in vanzarea sau cumpararea unei masini second hand este oferita prin consilierea tehnica, asistenta rutiera, depistarea defectiunilor, consilierea juridica, negocierea de pret si alte servicii conexe.

 

„Piaţa auto second hand din Romania este in continua evolutie, acesta fiind si motivul pentru care Auto.ro dezvolta continuu servicii inovatoare ce au ca scop final intampinarea necesitatilor utilizatorilor. Cumparatorii si vanzatorii vor putea fi astfel asistaţi si sprijiniti in luarea unor decizii importante”, a declarat Bogdan Axinia, General Manager Auto.ro.

 

Despre Auto.ro

Misiunea site-ului Auto.ro este de a oferi utilizatorilor instrumente care sa faciliteze procesul de vanzare, cumparare si accesul la servicii complementare din domeniul auto.

In acest scop, echipa Auto.ro a dezvoltat platforma Experti Auto, oferind utilizatorilor posibilitatea de a apela la un profesionist specializat in domeniul auto pentru a lua cea mai buna decizie de vanzare-cumparare. Aceast serviciu sprijina cumparatorul oferindu-i variante in functie de buget, nevoi si asteptari, si, totodata, ajuta vanzatorul sa isi raporteze oferta la alte modele asemanatoare si sa inteleaga evolutia pietei.

Informaţii complete despre Experti Auto: http://www.auto.ro/cauta-experti.