Expert Design Group te invita la concurs

Expert Design Group a lansat un concurs online prin care isi premiaza fanii !!!
In perioada 05 martie – 05 aprilie 2012, Expert Design Group lanseaza un concurs pe tema „Arata-ne ce ai facut pentru casa ta!” .

Ce trebuie sa faca participantii? Acestia trebuie sa intre in contul de Facebook al Expert Design Group si sa devina fan. Dupa ce devin fani Expert Design Group, participantii trebuie sa incarce pe wall-ul companiei o poza cu casa/apartamentul tau sau cu ce amenajare au facut in ultima perioada.

Desemnarea castigatorului se va face astfel: Castiga utilizatorul, fan Expert Design Group, care a adunat cat mai multe like-uri . Desemnarea castigatorului se va face pe 06 aprilie 2012.
Premiul consta intr-un sistem de rulouri exterioare din aluminiu.
Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook a SC EXPERT DESIGN GROUP SRL
Compania este recunoscuta in domeniul amenajarilor interioare si exterioare pentru calitatea produselor si a finisajelor ireprosabile datorita personalului calificat si a materialelor de cea mai buna calitate.

Produsele din portofoliu, rolete de exterior, jaluzele exterioare,rulouri exterioare, sistem veranda, copertine retractabile si grilaje mobile, se adreseaza oricarei persoane care doreÅŸte control asupra luminii solare, control asupra cantitatii de lumina ce intra in incaperi, control al climatului din interior.
Au mai ramas 2 saptamani, timp in care va puteti inscrie pentru a participa la concurs!
Viziteaza pagina oficiala Expert Design Group
Sau pagina de Facebook pentru a te inscrie direct la concurs