Eximia HR77 Platinum a castigat premiul pentru “Cel mai bun echipament de slabit”

Eximia HR77 Platinum a fost printre preferatele specialistilor din domeniul esteticii medicale de la Congresul International de Medicina Anti-Aging, castigand premiul pentru “Cel mai bun echipament de slabit in 2017”.

Distribuit in Romania de Beauty One, Eximia HR77 Premium are la baza un concept inovator cu 5 tehnologii ultra-performante, inglobate intr-un singur echipament.

Aparatul garanteaza rezultate rapide si eficiente, acesta facand posibila slabirea localizata, indepartarea celulitei si a vergeturilor, netezirea pielii prin stimularea productiei de colagen si eliminarea toxinelor.

Beauty One este lider pe piata de infrumusetare din Romania, participand pentru a doua oara la Congresul de Medicina Anti-Aging, atat cu produse cosmetice, cat si cu echipamente estetice de ultima generatie, castigand si cu Bruno Vassari premiul “Cel mai bun brand de cosmetice profesionale”.

Alaturi de Beauty One s-a aflat si Dr. Catalin Enachescu, Medic Primar in Dermatologie, Doctor in Stiinte Medicale si membru International Scientific Advisory Board – Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress, sustinand o prezentare despre cele mai noi si mai inovatoare terapii in rejuvenarea faciala si remodelarea corporala.

Congresul International de Medicina Anti-Aging este un eveniment de amploare pentru specialistii din domeniul estetico-medical, avand o baza solida de dovezi si prezentari stiintifice in estetica profesionala.