Exercitii Pentru Biceps-Exercitii Umeri

Nu conteaza cat de mare aveti pieptul si bicepsii, atata timp cat umerii va sunt ingusti, deoarece ofera senzatia de slab si pricajit.Daca mergeti la plaja de exemplu, cu siguranta nu veti fi unul dintre cei care vor face senzatie, asa ca va recomandam exercitii pentru biceps, dar incercati sa nu negljati si celelalte parti ale corpului.

Pentru barbati, umerii mari ofera senzatia ca sunteti mai inalt si mai puternic astfel incat nimeni pe plaja nu v-ar putea ironiza, ci mai degraba i-ati speria pe oricare dintre cei ce va sunt concurenta.

Pentru majoritatea femeilor, umerii mari si bine tonifiati sunt eleganti si sexy. Nicio femeie nu vrea in in viata ei sa aiba parte de umeri moi, slabi si lipsiti de fermitate.

 

 

Pentru a putea renunta la hainele cu bureti la umeri, oamenii trebuie sa aiba proprii lor umeri. Umeri puternici va ofera o mana de ajutor in a atrage atentia asupra voastra, dar si pentru a castiga posibiliele lupte care mai apar, prin forta pe care v-o ofera.

Cum se ajunge la umeri puternici

In primul rand, pieptul si spatele sunt doua grupe de muschi care sunt importante pentru trup, atunci cand ne formam umerii mai puternici. Ca o unitate, pieptul, umerii, spatele reprezinta nucelul de putere pentru partea superioara a corpului. Odata ce ati citit acest articol va puteti trece la Top 5 cele mai bune exercitii piept si in top 5 cele mai bune exercitii de spate.

In al doilea rand, nimeni nu a dezvoltat umeri mari, concentrandu-se pe partea de ridicare a ganterei. Exercitiile compuse, exercitii umeri, care implica tot trupul tau vor fi cea mai eficienta metoda de construire a umerilor mari, puternici.

Umerii sunt construiti ca o minge si reprezinta un soclu comun si este unul dintre cele mai instabile articulatii in organism, dar este, de asemenea, in comun cu cea mai larga gama de miscare.

Pentru cei care doresc sa isi dezvolte in mod corect umeii, bicepsii si partea superioara a corpului pot alege sa mearga la una dintre salile de fitness sau pot apela la exemple de exercitii video. Pentru a doua varianta este util insa sa va achizitionati mici aparaturi de apartament pentru exercitii umeri sau pentru alte parti ale corpului.

Umerii sunt o grupa mare de muchi care trebuie antrenata ca atare. Pentru antrenament este recomandat sa aveti si un partener si nu uitati sa utilizati centura pentru siguranta spatelui dumneavoastra.

Dintre exercitiile cele mai importante amintim urmatoarele: impins cu ganterele din picioare, impins cu haltera si sezut la ceafa, impins cu haltera din sezut de la piept, fluturari deasupra capului, fluturari laterale la cablu, impins cu ganterele din picioare, fluturari, fluturaru din sezut la cablu, fluturari laterale, fluturari frontale.

Acestea sunt sugestiile noastre pentru cei care lucreaza la dezvoltarea coprului, in functie de tipul miscarii pentru exercitii pentru biceps sau pentru alte parti ale corpului.Asadar,pentru toti cei care vreti sa aratati bine si vreti sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra,aici am incercat sa va oferim putine informatii despre cum sa va dezvoltati niste umeri frumosi si niste bicepsi puternici.