EXE Software lanseaza esReports

Solutie pentru realizare de situatii, rapoarte, analize, previziuni, reprezentari grafice

Dupa lansarea aplicatiei mobile, esFields, EXE Software vine cu o completare prin lansarea solutiei de analiza si raportare, esReports.
esReports este solutia prin care pot fi construite usor si rapid toate situatiile, analizele, previziunile, rapoartele si reprezentarile grafice de care aveti nevoie pe baza informatiilor stocate in baza de date a companiei.Dupa realizarea rapoartelor, rezultatele pot fi publicate online, pe site-ul dedicat al companiei, pentru ca acestea sa poata fi vizualizate de persoanele interesate si ce au drept de vizualizare: angajati, colaboratori, clienti sau furnizori.
Indiferent de domeniul de activitate al companiei, esReports prelucreaza rapid, facil si exact informatiile din baza de date a companiei si le reda intr-un format accesibil si usor de interpretat ce poate fi exportat in oricare din formatele cunoscute, cum ar fi Excel, PDF sau HTML.
Cee ce face ca sistemul esReports sa fie extrem de prietenos si de potrivit oricarei companii este faptul ca acesta poate fi conectat la o multitudine de surse de date (ERP-ul companiei, spre exemplu) ceea ce rezulta ca in final acesta sa fie un sistem centralizat de analiza si raportare, indiferent de numarul de sisteme din companie.
“esReports nu te ajuta doar la realizarea rapoartelor, esReports vine cu o multime de beneficii ce iti pot fi de folos pana si in cele mai critice momente prin care poate trece compania. Putem numara printre acestea controlul sporit al timpilor si al costurilor, optimizarea fluxurilor de productie si a cash-flow-ului, cresterea vanzarilor sau imbunatatirea activitatilor de logistica si aprovizionare” mentioneaza Sorin Cosmescu, directorul general al EXE Software.

Despre EXE Software
Cu o experienta de peste 10 ani in dezvoltarea si implementarea de aplicatii informatice si cu peste 100 de proiecte realizate la cele mai inalte standarde de calitate, EXE Software se mentine in top oferind servicii si produse special create pentru nevoile specifice ale fiecarui client.
Ne place sa credem ca succesul companiei noastre depinde de succesul partenerilor nostrii, de aceea obiectivul nostru principal este sa adaugam valoare si recunoastere afacerii clientilor nostrii, sa maximizam beneficiile obtinute in urma externalizarii serviciilor software si sa contribuim la obtinerea rezultatelor dorite de catre clienti.
Compania noastra este formata dintr-o echipa cu peste 40 de profesionisti cu experienta si cu certificari recunoscute in domeniu, care se asigura in permanenta ca nevoile clientului sunt pe deplin satisfacute.
EXE Software detine certificare ISO 9001, datorita implementarii si utilizarii unor standarde de calitate inalte in procesele sale interne de lucru si ofera servicii in analiza de business, business inteligence, dezvoltare de aplicatii, reproiectare de aplicatii, mententanta si suportul aplicatiilor, testare software sau managementul bazei de date. De asemenea, pune la dispozitie produse special dezvoltate pentru eficientizarea activitatilor companiilor si optimizarea rezultatelor lor, precum es Fields, esCitix, esReports, esBI, Smart Efficient, Sales Management System sau My Expert.
Printre clientii EXE Software se numara: JTI, Leo Burrnet, Graffiti BBDO, LOWE & Partners, L’Oreal, Creditreform, Celmar, Gaz Sud, GDR, Congaz, Corina Gealan, Delta Design.