EXE SOFTWARE LANSEAZA ESFIELDS, PRIMA APLICATIE IPHONE/IPAD DISPONIBILA CA SERVICIU (SAAS)

EXE Software lanseaza esFields, prima solutie mobila de culegere si centralizare a datelor pe baza de formulare configurabile, destinata companiilor din aproape toate industriile, oferindu-le o solutie eficienta, necostisitoare si usor de implementat prin varianta SaaS – Software as a Service.
esFields SaaS vine ca un raspuns la nevoile companiilor de a-si eficientiza activitatile interne prin implementarea unor solutii software specializate si care, in acelasi timp, doresc sa isi protejeze resursele financiare, considerand ca nu este un moment potrivit pentru realizarea unui efort investitional in licente software, infrastructura si echipamente hardware sau in personal dedicat administrarii unei astfel de solutii.
“Avand in vedere dinamica sectorului business, solutiile mobile au devenit indispensabile companiilor care au realizat importanta mobilitatii si a eficientizarii activitatilor de culegere si centralizare a datelor. esFields SAAS reprezinta un pas inainte in satisfacerea nevoilor clientilor nostrii. EXE Software are know-how-ul, competentele, experienta si resursele necesare pentru dezvoltarea, personalizarea si implementarea cu succes a unor astfel de aplicatii”, a adeclarat Sorin Cosmescu, Director General EXE Software.
Despre esFields
esFields asigura culegerea de informatii de pe teren, stocarea lor pe dispozitive mobile si transmiterea lor online pe server-ul central. Culegerea datelor este realizata pe baza de formulare configurabile, lucru ce permite preluarea si transferul oricarui tip de informatii in diverse forme si structuri.

Aplicatia esFields include atat aplicatia esReports, aplicatie prin care pot fi generate rapoarte personalizate de catre fiecare utilizator si care asigura exportul acestora in diverse formate, cat si esFields Server, baza de date ce stocheaza si prelucreaza datele culese de pe teren.

Pentru mai multe detalii intrati pe www.exesoftware.ro/ro/products/esfields .

Despre EXE Software

Cu o experienta de peste 10 ani in dezvoltarea si implementarea de aplicatii informatice si cu peste 100 de proiecte realizate la cele mai inalte standarde de calitate, EXE Software se mentine in top oferind servicii si produse special create pentru nevoile specifice ale fiecarui client.

Ne place sa credem ca succesul companiei noastre depinde de succesul partenerilor nostrii, de aceea obiectivul nostru principal este sa adaugam valoare si recunoastere afacerii clientilor nostrii, sa maximizam beneficiile obtinute in urma externalizarii serviciilor software si sa contribuim la obtinerea rezultatelor dorite de catre clienti.

Compania noastra este formata dintr-o echipa cu peste 40 de profesionisti cu experienta si cu certificari recunoscute in domeniu, care se asigura in permanenta ca nevoile clientului sunt pe deplin satisfacute.

EXE Software detine certificare ISO 9001, datorita implementarii si utilizarii unor standarde de calitate inalte in procesele sale interne de lucru si ofera servicii in analiza de business, business inteligence, dezvoltare de aplicatii, reproiectare de aplicatii, mententanta si suportul aplicatiilor, testare software sau managementul bazei de date. De asemenea, pune la dispozitie produse special dezvoltate pentru eficientizarea activitatilor companiilor si optimizarea rezultatelor lor, precum es Fields, esCitix, esReports, esBI, Smart Efficient, Sales Management System sau My Expert.

Printre clientii EXE Software se numara: JTI, Leo Burrnet, Graffiti BBDO, LOWE & Partners, L’Oreal, Creditreform, Celmar, Gaz Sud, GDR, Congaz, Corina Gealan, Delta Design.

Pentru mai multe detalii intrati pe www.exesoftware.ro .

Contact EXE Software :
Bd. Iuliu Maniu nr.7, corp A, et. 3, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3117581
Fax: +4021 3117582
Email: office@exesoftware.ro