Event: Dezvolta-ti Increderea in Sine si Bucura-te de Viata!

Bucuresti

www.totuldinintreg.com

evenimente@totuldinintreg.com

Dezvolta-ti Increderea in Sine si Bucura-te de Viata!

In intampinarea sarbatorilor de iarna, Catalin Manea, autorul cartii “Totul din Intreg”, organizeaza un eveniment care va ajuta participantii sa descopere cum pot avea o viata implinita si traita in fericire, pace, armonie, sanatate si abundenta.

Printre subiectele abordate pe parcursul acestui eveniment, se numara:

-          Adevarata fata a existentei;

-          Eliminarea haosului si negativismului din viata;

-          Vindecarea de suferinta si durere;

-          Mentinerea unei stari de luciditate in orice situatie si circumstanta;

-          Armonizarea cu prosperitatea si abundenta.

Catalin Manea a anuntat ca a pregatit un cadou special de Craciun pentru toti participantii la acest eveniment: un exemplar al cartii “Totul din Intreg”. Pe piata mai sunt foarte putine exemplare ale acestei carti, insa tinand cont de perioada magica a acestui an, Catalin Manea a decis sa faca din acest eveniment o veritabila intalnire a Sufletelor, in care bunavointa sa fie la ea acasa.

Foarte important! Cine doreste sa participe la aceasta discutie, beneficiaza si de o garantie foarte atractiva! Orice participant care simte ca nu a plecat cu ceva in plus sau care nu simte ca acest eveniment nu l-a ajutat, are ocazia sa nu plateasca nimic. Catalin Manea a declarat ca refuza sa primeasca bani din partea publicului daca sime ca evenimentul nu a adus un plus de fericire si valoare in vietile participantilor. Oricine are ocazia sa participe si sa nu plateasca nimic si, mai mult, sa ramana si cu un exemplar al cartii “Totul din Intreg”.

Locatia: Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti – sala Extreme Training.

Investitia: 50 Ron (suma include si un exemplar al cartii “Totul din Intreg”).

Facilitator: Catalin Manea.

Data si ora: 15 decembrie 2011, 19:00.

Pentru rezervari, Catalin va asteapta cu un mail la adresa evenimente@totuldinintreg.com in care sa fie specificate numele si numarul de persoane ce vor a fi prezente.

Mai multe informatii si detalii despre acest eveniment se pot gasi pe http://totuldinintreg.com/350/dezvolta-ti-increderea-in-sine-si-bucura-te-de-viata/

Catalin Manea este autorul cartii “Totul din Intreg” – o carte care te asista sa descoperi adevarata viata – si initiatorul programului de autocunoastere si dezvoltare completa ce poarta acelasi nume – Totul din Intreg. Site-ul unde se pot gasi informatii despre aceste proiecte este www.totuldinintreg.com . Catalin Manea poate fi contactat telefonic la nr. 0724 210 286, sau pe adresele de mail catalin.manea@rocketmail.com (adresa personala), pr@totuldinintreg.com (pentru parteneriate si colaborari) si evenimente@totuldinintreg.com (pentru inscrieri la evenimente).